100%NL Magazine kleding
Delen

Welke kledingstijl past bij jouw sterrenbeeld?

Sterrenbeelden zijn interessante onderwerpen. Zo kun je bijvoorbeeld conclusies trekken over je karaktertrekken uit het sterrenbeeld door middel van ascendenten en descendenten. Als je in horoscopen gelooft, dan heeft je sterrenbeeld ook invloed op je individuele verloop van de dag of zelfs het jaar. Daar houdt het nog niet op, de sterrenbeelden van de astrologie kunnen namelijk ook gebruikt worden om iets anders te bepalen: jouw persoonlijke kledingstijl. Hier kun lees je meer over welke stijl het best bij jouw sterrenbeeld past.

Ontdek wat het beste bij jou past

Of je nu opzoek bent naar trendy mode voor curvy vrouwen of regelmatig opzoek bent naar de laatste trends, houd de ideale stijl voor jouw sterrenbeeld in gedachten tijdens jouw volgende shopping trip. Op deze manier ben je altijd modieus gekleed en onderstreep je jouw persoonlijkheid:

Waterman (21 januari tot 19 februari)
Als je tussen 21 januari tot 19 februari jarig bent, maak je graag je eigen fashion rules. Je denkt niet veel aan stijlregels. In je individuele look combineer je vaak de invloeden van verschillende culturen. Je bent ook geïnteresseerd in de huidige trends. Toch zijn de zogenaamde ´it-pieces´, kleding die door iedereen gedragen wordt, voor de Waterman niet interessant.

Dit past bij de Waterman: (glitterende) kledingitems met felle trendy kleuren.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)
Als je met dit sterrenbeeld geboren bent, creëren je kleren vaak een romantische sfeer. Je houdt van delicate en vloeiende stoffen. Heldere kleuren en patronen daarentegen zijn niet jouw ding. In principe ben je geïnteresseerd in mode, maar je voelt je niet verplicht om elke trend te volgen.

Dit is een must voor vissen in de garderobe: kleding met een vrouwelijke pasvorm en romantische bloemmotieven.

Ram (21 maart t/m 20 april)
Je houdt van comfortabel en eenvoudig. Jouw motto voor kleding is dan ook: less is more. Je leeft je daarentegen wel graag uit met accessoires en sieraden en bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de modewereld.

Deze trends passen bij de Ram: Dit seizoen zijn rood en neon tinten jouw kleuren. Ga ervoor en leef je ermee uit!

Stier (21 april t/m 21 mei)
Stieren zijn van nature sensuele mensen, zachte stoffen zijn dan ook jouw ding. Kies dit seizoen voor: lange romantische jurken in satijn. Om het niet te saai te maken maak je jouw outfit af met grote statement oorbellen.

Tweelingen (22 mei t/m 21 juni)
Jouw kleding is dit seizoen net zo uitgesproken als jouw persoonlijkheid. Een nieuwe trend? Jij draagt het. Laat jouw wilde kant zien door het dragen van de animalprint trend. Let op: maak het niet te bont. Kies voor één item met deze print en laat de rest basic. Hierdoor overschreeuw je jezelf niet.
100%NL Magazine kledingstijl sterrenbeeld

Kreeft (22 juni t/m 23 juli)
Als kreeft laat je je vaak leiden door jouw emoties, ook in je kledingstijl. Over het algemeen ga jij vaak voor romantische items in basic kleuren, maar zo nu en dan kies jij voor een sexy outfit in zwoele kleuren. Kies dit seizoen voor items in beige. Shop bijvoorbeeld een romantische lange rok en een sexy satijnen blouse.

Leeuw (24 juli t/m 23 augustus)
Als leeuw ben jij zelfverzekerd en niet bang om de nieuwste trends uit te proberen. Leef je dit seizoen uit met de Tie dye trend en neonkleuren.  Scoor deze vintage look zowel in de hipste modeketens als in de tweedehands winkels.

Maagd (24 augustus t/m 23 september)
Jouw gaderobe bestaat uit makkelijk te combineren en comfortabele basics. Desondanks zie jij er altijd hip uit door gebruik te maken van trendy accessoires. Dit seizoen is het fietsbroekje jouw ding. Combineer dit comfortabele fashion item met jouw favo basic items en een hippe statement ketting.

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)
Als weegschaal sta je graag urenlang voor de kast een perfecte outfit uit te zoeken. Van top tot teen, alles is doordacht. Een must have voor jouw gaderobe is daarom de jumpsuit. Deze oufit is snel gestyled en ziet er modieus uit! Kies dit seizoen voor lichte kleuren zoals zachtroze en wit. Maak je outfit helemaal af met een hippe blazer en naaldhakken.

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)
Jij houdt van sexy kleding. Zwart, dieprood en zilveren accessoires zijn jouw ding. Dit seizoen zijn zwarte mesh tops en leren items voor jou een musthave. Om deze look helemaal af te maken combineer je hem met stoere biker boots.

Boogschutter (23 november t/m 22 december)
Als boogschutter ben jij optimistisch, ondernemend en open. Jij zorgt voor de juiste afwisseling tussen trend en basic.
Jouw favoriet voor dit seizoen? De ugly sneaker trend. Combineer deze trend bijvoorbeeld met een hippe lange jurk of een stoer oversized pak.
100%NL Magazine kledingstijl sterrenbeeld

Steenbok (23 december t/m 20 januari)
Als steenbok ben je ondernemend en vaak ook zakelijk gekleed. Kies dit seizoen daarom voor een geruite trackpants. Deze broek lijkt op een pantalon en heeft het comfort van een joggingbroek. Combineer jouw trackpants met elegante stiletto hakken en een satijnen blouse.

 

Vertrouw op jouw sterren

Kortom, jouw sterrenbeeld is niet alleen een trouwe metgezel als je vragen hebt over liefde, beroep of gezondheid. Jouw sterren zijn ook van invloed op de keuze van jouw kleding. Dus als je de volgende keer gaat winkelen, ga dan eens aan de slag met het gegeven advies. Op deze manier zal je zonder twijfel stralen in al jouw outfits.

Beeld: iStock Beeld: © ''Alex Volot“ Shutterstock Beeld: © “Victoria Chudinova” Shutterstock

Delen