100%NL Magazine wesley en Yolanthe
Delen

Wesley nog niet over Yolanthe heen: ‘Relatie met Yolanthe herstellen belangrijkste doel’

In 2019 kwam er een einde aan het sprookjeshuwelijk van Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder. Na een relatie van 10 jaar ging het stel uit elkaar. Toch lijkt het erop dat Wesley nog steeds niet over zijn ex is. En dat hij nog steeds gelooft dat het ooit weer goed komt!

Villa Oranje

In Villa Oranje vertelt de ex-voetballer heel openhartig over zijn tijd met Yolanthe. “Ik heb fouten gemaakt in het huwelijk. Daar heb ik nu heel veel spijt van, maar daar koop je weinig voor”, zegt Wesley.

Belangrijkste doel

Volgens Wesley is de breuk en alles wat hij heeft gedaan iets wat ontzettend aan hem vreet. Hij hoop dan ook dat het huwelijk tussen hem en Yolanthe nog te redden valt. “Het is het belangrijkste doel in mijn leven, de rest staat op een laag pitje.” Wesley weet wel dat hij er hard voor moet knokken om het vertrouwen van Yolanthe terug te winnen.

Koning Toto

Yolanthe woont tegenwoordig met haar zoontje Xess Xava in het zonnige Los Angeles, terwijl Wesley in Nederland woont. Wesley heeft niet stilgezeten de afgelopen jaren. Zijn laatste klus is dan ook een hele grote. Hij speelt namelijk de hoofdrol in de nieuwe reclame van Koning Toto.

Bron en Beeld: Instagram

Delen