Wibra en Henny Huisman onthullen huisman/-vrouw van het jaar 2024!
Zie ook:
Delen

Wibra en Henny Huisman onthullen huisman/-vrouw van het jaar 2024!

Epe, 1 juli 2024 - In maart startte Wibra, in samenwerking met reclamebureau Bijvoorkeur en Henny Huisman, de verkiezing ‘Henny zoekt Huisman/-vrouw 2024’. Na een maandenlange spannende zoektocht is het grootste huishoudtalent van Nederland eindelijk gevonden. De finale show van Henny zoekt Huisman/-vrouw is nu te zien op wibra.nl/hennyzoekt.

Zoektocht

De zoektocht leverde honderden aanmeldingen van top huishoudtalenten uit heel het land op. Na een strenge selectieprocedure, waarbij Wibra samen met juryleden Rowenna van der Linden en ‘de PoetsQueen’ op huisbezoek ging bij de beste kandidaten, bleven er uiteindelijk 8 finalisten over: 7 huisvrouwen en 1 huisman (Henny niet meegerekend).

In de finale worden de kandidaten, onder de bezielende leiding van Henny Huisman,  getest op hun kennis, schoonmaakvaardigheden en gevoel voor styling. De top vier ging met leuke prijzen naar huis en de nummer 1 natuurlijk met de eer van ‘Huisman/-vrouw van het jaar 2024’.

Benieuwd naar wie van de 8 finalisten naar huis gaat met de titel Huisman/-vrouw van het jaar? Bekijk dan de finale show op wibra.nl/hennyzoekt.

Over Wibra

Wibra is van origine een familiebedrijf uit Epe met een unieke, klantgerichte manier van ondernemen en focust zich op de manager van het gezin. Met actuele winkels én een breed assortiment in huishoudelijke artikelen, kleding, textiel en seizoensgebonden artikelen blijft Wibra een vitale rol spelen bij de dagelijkse en bijzondere levensmomenten van de klant. Het bedrijf telt meer dan 270 filialen in Nederland en België en opent deze zomer haar eerste filiaal in Frankrijk.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Wibra

Delen