100%NL Magazine Winter vol Liefde
Zie ook:
Delen

Welke stellen zijn nog bij elkaar? Zo liep het af in Winter vol Liefde

De laatste aflevering van Winter vol Liefde is al te zien op Videoland en het is dus bekend welke stellen met elkaar doorgaan en welke niet. Ben jij benieuwd? Lees dan snel verder. Let op: dit artikel bevat spoilers.

Winter vol Liefde

Het programma waar iedereen al avonden voor thuisblijft en de fantastische wintervariant op B&B vol Liefde: Winter vol Liefde. Vijf Nederlanders die gevestigd zijn in winterse oorden in het buitenland gaan opzoek naar de liefde. Het eerste seizoen van dit programma zit er alweer bijna op, maar het smaakt zeker naar meer, want heel Nederland is weer in de ban van de deelnemers, hun verhalen en hun acties.

Stellen

De laatste aflevering van Winter vol Liefde is sinds gisteren te zien op Videoland en dat betekent dat de nieuwsgierige mensen al hebben kunnen zien welke stellen nog bij elkaar zijn en wie toch liever als vrijgezel verdergaat. Ben jij ook zo benieuwd? Lees dan verder.

Benjamin uit Zwitserland

Benjamin heeft genoeg mannen over de vloer gehad en hij leek een echte klik te hebben met de Amsterdamse Joshua. Veel tv-kijkers gingen er in eerste instantie dan ook vanuit dat de twee samen zouden eindigen, maar volgens Benjamin was Joshua toch iets te dominant en daarom vertrok hij, na een korte break, toch naar huis. Michiel, de laatste kandidaat, vertrok na een avondje gezelligheid en karaoke heel abrupt en dat betekent dat ook hij niet de droomman van Benjamin is. Tegen een vriendin zei Benjamin dan ook: ‘Voorlopig hoef ik niet te daten. Ik ben even klaar met die mannen.’

https://www.instagram.com/p/C1F_4aXIGYn/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Edith uit Oostenrijk

Bij Edith kwamen maar liefst drie mannen op bezoek en met alle drie de heren kon Edith het goed vinden, maar helaas bleef het bij vriendschap en bloeide er geen romance op. Edith heeft overigens nog wel contact met Bart, maar dit is geheel vriendschappelijk. Ediths zoon Mats gaf graag zijn mening over de heren en hij vond de Limburger ook de leukste. Wie weet komen de twee nog bij elkaar in de toekomst…

https://www.instagram.com/p/C1F_q8rIiXa/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Guido uit Zweden

Bij sommige deelnemers verliepen de dates en gesprekken wat stroef en zij werden dan ook niet snel verliefd. Bij Guido liep dat anders en wij kunnen wel stellen dat hij in een luxepositie zat. Hij had namelijk een klik met zowel Marja als Esmeralda. Met de één kon hij diepgaande gesprekken voeren en met de ander kon hij hard lachen.

Guido twijfelde tot op het laatste moment over zijn keuze en hij gaf aan een vriendin toe dat hij met allebei de dames had gezoend. Zij vroeg hem of hij bij iemand iets meer voelde en dat bleek Marja te zijn. Guido vroeg haar dan ook of zij langer wilde blijven, om te kijken of er iets kan ontstaan. Wij vinden het een enig stel.

https://www.instagram.com/p/C1F_i6DIEig/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Marco uit Noorwegen

Bij Marco kwamen meerdere vrouwen langs en naast het feit dat sommige dates wat ongemakkelijk waren, leek Marco’s droomvrouw er ook absoluut niet tussen te zitten. Toch klikte het met kandidate Joyce wel. De twee voerden goede gesprekken en zij lachten veel samen. Marco merkte dat hij nog teveel bezig is met zijn overleden vrouw en dat betekent dat hij nog niet klaar is voor een nieuwe relatie. Ook van Joyce nam hij dus afscheid. Wie weet komen de twee later samen, als Marco er wel klaar voor is.

https://www.instagram.com/p/C1F_U6ooTTN/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Saul uit Zwitserland

De kandidates van Saul zijn veelbesproken, want met één zoende hij al na een paar dagen én naast andere vrouwen, kwam ook zijn ex Rafaella op bezoek. Met haar was hij vijf jaar samen en de twee konden nog steeds goed met elkaar opschieten. Saul gaf het een kans, maar hij bleek toch meer romantische gevoelens te hebben voor Amy Rose (de vrouw waar hij mee zoende). Amy Rose is nog maar 20 jaar oud, maar de twee lijken smoorverliefd te zijn en er is zelfs al sprake van een volgende stap in hun relatie…

https://www.instagram.com/p/C1F_x5gI3Zl/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

11 januari is de allerlaatste aflevering van Winter vol Liefde op RTL te zien en dan wordt bekendgemaakt of de stellen nog samenzijn. Wie hoop jij dat er nog samenzijn?

Bron: Videoland, Nu.nl en Beeld: Instagram Wintervolliefde

Delen