100%NL Magazine Wolter Kroes
Zie ook:
Delen

Wolter Kroes intens verdrietig: ‘Vandaag was het een droevige dag’

Het is vandaag een hele droevige dag voor Wolter Kroes. De altijd zo vrolijke zanger is in diepe rouw.

Wolter Kroes

Je zult het zelden zien zonder een glimlach op zijn gezicht: Wolter Kroes. Wolter heeft talloze hits op zijn naam staan. ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’, ‘Niet Normaal’ en natuurlijk zijn bekende ‘Viva Hollandia’ zijn vaak te horen op gezellige feestjes.

In 2007 stapte Wolter in het huwelijksbootje met zijn grote liefde Tessa. Samen hebben ze vijf kinderen, waarvan vier uit eerdere relaties van Wolter en Tessa.

Intens verdrietig

Vandaag deelt Wolter Kroes dat hij intens verdrietig is. De zanger is ondergedompeld in diepe rouw na het overlijden van zijn allergrootste fan.

Wolter: ‘Op 29 jarige leeftijd is vorige week Kelly van Diest veel te vroeg overleden. Kel was van kleins af aan bijna bij al mijn openbare optredens geweest met haar ouders. Ik durf bij haar dan ook oprecht te zeggen dat ze mijn grootste fan was. Altijd vrolijk, lief en super enthousiast stond ze met haar moeder of ouders voor t podium.’

Omdat Wolter zo’n goede band had met Kelly was hij vandaag ook aanwezig bij haar afscheid. ‘Vandaag heb ik afscheid mogen nemen van dit prachtige meisje. Wij wensen de hele familie heel veel sterkte en vooral kracht in deze vreselijk moeilijke tijd.’ Bij het emotionele bericht plaatst Wolter ook een emotionele video.

Bron en Beeld: Instagram Wolter Kroes

Delen

Meer over Wolter kroes

Wolter Kroes laat zich uit over verschrikkelijk familiedrama
Wolter Kroes laat zich uit over verschrikkelijk familiedrama
Wolter Kroes laat emoties los: 'Die uitspraak is mijn levensmotto geworden'
Wolter Kroes laat emoties los: ‘Die uitspraak is mijn levensmotto geworden’
Lees alle artikelen over Wolter kroes