100%NL Magazine Carice van Houten
Zie ook:
Delen

Binnenkijken in de miljoenenvilla van Carice van Houten!

Neem hier een uniek binnenkijkje in de kleurrijke miljoenenvilla van Carice van Houten!

Carice van Houten

Ze is wereldberoemd: actrice Carice van Houten. Al vanaf jongs af aan had Carice de droom om ooit actrice te worden. Nooit had ze durven dromen dat ze uiteindelijk wereldberoemd zou worden en talloze prijzen voor haar kunsten zou winnen.

In Nederland konden we al lang niet meer om Carice heen, maar ze werd pas écht wereldberoemd na haar rol van Melisandre in Game of Thrones. Dit personage speelde Carice maar liefst 7 jaar.

Gezin

Guy en Carice leerden elkaar kennen op de set van de film Brimstone (2016) waarna ze al snel zwanger werd van haar eerste kindje. Ze kregen samen een zoon, genaamd Monte.

Carice geeft bijna geen foto’s prijs van haar zoontje op social media. De paar foto’s die ze heeft gedeeld van Monte zijn van de achterkant gemaakt waarbij je goed zijn lange blonde lokken ziet.

Woning in Amstelveen

Benieuwd waar Carice woont? Gewoon in Nederland! In 2020 kochten Carice en Guy een miljoenenvilla in Amstelveen. Het stel betaalde ruim 2,2 miljoen euro voor de woning. Maarrrr: dan hebben ze wel wat!

Speciaal voor het blad Architectural Digest Germany liet Carice haar kleurrijke woning vastleggen. En wauw: wat een prachtige woning hebben Carice en Guy! De ruimtes voelen warm en vrolijk aan door de verschillende kleuren.

Carice is apetrots op haar woning, en dat mag ze zeker zijn! ‘Paars loopt als een rode draad door het huis, ook al is het geen gemakkelijke kleur. Ik houd nog meer van roze’, aldus Carice in het blad. Op Instagram deelt Carice vol trots al een paar kiekjes. Maar op de website van AD Germany zie je alle foto’s van de woning van Carice.

Wij dromen even weg bij de foto’s. Wát een sprookje!

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram AD Germany

Delen

Meer over Carice van Houten

Carice van Houten deelt zeldzame foto van haar moeder en zus
Carice van Houten deelt zeldzame foto van haar moeder en zus
Carice van Houten openhartig over moederschap ‘ik ben een schuldgevoelmoeder’
Carice van Houten openhartig over moederschap ‘ik ben een schuldgevoelmoeder’
Lees alle artikelen over Carice van Houten