Binnenkijken bij Kim-Lian van der Meij in Zweden!
Zie ook:
Delen

Binnenkijken bij Kim-Lian van der Meij in Zweden!

Kim-Lian is een bezige bij en voelt zich thuis in zowel Nederland als in Zweden. Neem een kijkje in haar mooie familiewoning in het Zweedse Gotland!

Kim-Lian van der Meij

Onze ‘Zweedse Nederlander’ is een echte alleskunner. Van dansen en presenteren, tot het spelen in musicals en series, Kim-Lian kan het allemaal!

Dit jaar kunnen we nog wat éxtra van haar genieten, want ze doet mee aan Wie is de Mol. En juist omdat Kim-Lian álles kan is ze een verdachte kandidaat. Of zou ze dan toch de Mol zijn? Wat een spannend seizoen!

Verhuizing

Het is alweer zo’n vier jaar geleden dat Kim-Lian en haar gezin besloten te verhuizen naar Zweden. Het Gotland is de geboorteplaats van haar man en hij kreeg verlang naar zijn roots. In plaats van er samen nog langer over te fantaseren, besloten ze te heft in eigen handen te nemen en te emigreren. Nu heeft het gezin een droomwoning in het prachtige land waar het hen aan niets ontbreekt.

Aan RTL Nieuws liet Kim-Lian destijds weten: ‘We hebben ze bewust op een Zweedse school ingeschreven. Ze zijn altijd tweetalig opgevoed, maar als ik zie hoe snel ze hier echt goed Zweeds leren praten. Ongelofelijk! Ik word dagelijks door hen verbeterd terwijl ik ook een aardig woordje Zweeds spreek. Ze hebben ook al veel nieuwe vrienden. Het voelt echt als thuis.’

Prachtige woning

De woning van het gezin van Kim-Lian is heerlijk knus ingericht en heeft een huiselijke sfeer. Dit knusse plekje is ideaal om de lekkere zomers in door te brengen, maar voor de koude winters is het meer dan geschikt!

Kim-Lian en haar verloofde Daniel Gibson zijn samen de trotse ouders van drie kinderen: Ronja, William en Benjamin. In september 2020 werd Kim-Lian op een super romantische manier ten huwelijk gevraagd door Daniel. Gelukkig werden er ook foto’s gemaakt van het romantische aanzoek, die zie je hier!

 

Buitenleven

De natuur van Zweden staat altijd al bekend als ongewoon mooi. Dat is ook zeker te zien aan de natuur rondom het huis van Kim-Lian, wát een mooie plek!

Bron en Beeld: Instagram Kim-Lian van der Meij

Delen

Meer over Kim-Lian van der Meij

Column Kim-Lian: 'Ik voel me wel eens schuldig dat ik zo veel van huis ben...'
Column Kim-Lian: ‘Ik voel me wel eens schuldig dat ik zo veel van huis ben…’
Column Kim-Lian: 'Het leven kan een speeltuin zijn, als je maar op die schommel gaat zitten!'
Column Kim-Lian: ‘Het leven kan een speeltuin zijn, als je maar op die schommel gaat zitten!’
Lees alle artikelen over Kim-Lian van der Meij