Ze is dagelijks te zien op RTL 4: de enthousiaste koffietijd presentatrice Vivian Slingerland. Zij is door haar vriend Bob Rijnders ten huwelijk gevraagd.
Delen

WOW: dit sprookjesaanzoek wil je zien!

Ze is dagelijks te zien op RTL 4: de enthousiaste koffietijd presentatrice Vivian Slingerland. Zij is door haar vriend Bob Rijnders romantisch ten huwelijk gevraagd!

Op haar Instagram pagina post Vivian een video van het romantische huwelijksaanzoek. Het prachtige filmpje is opgenomen in een sfeervolle tuin vol lichtjes. In de video is te zien hoe haar verloofde voor haar op zijn knieën gaat waarna ze elkaar omhelzen en kussen. De post met de video zie je hieronder:

https://www.instagram.com/tv/CW1OfABF00F/?utm_source=ig_web_copy_link

Liefde van je leven

Onder haar post schrijft Vivian: ‘JA’ en ‘liefdevanmijnleven’. De presentatrice is onlangs 50 jaar geworden. Op zijn Instagram pagina schrijft haar verloofde: ‘ En dan wordt de liefde van je leven 50 en wat geef je haar dan? De liefde’. Wat een prachtig verjaardagscadeau! Vivian reageert zelf ook op de post met: ‘JA IK WIL’.

Felicitaties

De felicitaties stromen binnen bij de tortelduifjes. Collega Quinty Trustfull reageert op Instagram met ‘Oh my goddddddddd. Gefeliciteerd. Dit is zo lief en mooi!!!! Love u guys’. Ook Wendy van Dijk reageert met ‘aaaaah wat geweldig. De liefde moet gevierd worden! Altijd!’

Wij zijn hartstikke blij voor Vivian en Bob. Van harte gefeliciteerd allebei!

Bron en Beeld: Instagram Vivian Slingerland en Bob Rijnders.

Delen