100%NL Magazine Isa Hoes
Zie ook:
Delen

WOW: Isa Hoes verbluft volgers met afgetraind lichaam in ondergoed

Na Heleen van Royen verbluft ook Isa Hoes haar volgers met een afgetraind lichaam. Wat ziet zij er geweldig uit zeg. De foto's zijn stuk voor stuk prachtig!

Isa Hoes

Actrice Isa Hoes werd in één klap bekend nadat ze de rol van Myriam van der Pol in de populaire soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden speelde. Na haar debuut verscheen Isa in nog veel meer programma’s en series zoals Rozengeur & Wodka Lime, All Stars en Vrouwenvleugel.

In het zonnige Italië in juni 1997 stapten Isa en Antonie Kamerling in het huwelijksbootje. Samen kreeg het stel twee kinderen: dochter Vlinder en zoon Merlijn.

Volgers verbluffen

Na Heleen van Royen, verbluft Isa Hoes haar volgers ook met een afgetraind lichaam. Zij is zo te zien al heel wat weken aan het trainen en het resultaat is verbluffend. Wat ziet Isa er ge-wel-dig uit. ‘Zo blij! Na 6 weken DAG ÉÉN ‘je beste fysiek ooit’ bereiken! #bizar Het was pittig, maar eigenlijk toch ook best ‘makkelijk’. Lekker ook! Je fit voelen, lekker in je vel zitten, dat alles weer fijn zit en leuk staat … het was het helemaal waard!’, schrijft zij eronder. ‘Nu door naar next level met 6 weken DAG TWEE i.v.m. iets héééél gaafs eind van de zomer! STAY TUNED!’ Wij zijn benieuwd met wat zij nog komen gaat. Je ziet er prachtig uit, Isa!

https://www.instagram.com/p/Cug895ZOUfj/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Isa Hoes

Delen

Meer over Isa Hoes

ULTIEM GELUK: Isa Hoes deelt bijzondere reis met dochter
ULTIEM GELUK: Isa Hoes deelt bijzondere reis met dochter
ZIEN: Isa Hoes bijt van zich af na kritiek op afgetraind lichaam
ZIEN: Isa Hoes bijt van zich af na kritiek op afgetraind lichaam
Lees alle artikelen over Isa Hoes