Yolanthe lanceert eigen kledinglijn!

Yolanthe lanceert eigen kledinglijn!

Yolanthe Sneijder-Cabeau lanceert vandaag haar eigen kledinglijn ‘Bananas and Bananas’, en dit laat zij natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan.

Het 3-jarige zoontje van Yolanthe en Wesley staat model voor het nieuwe merk. De kledinglijn bevat vooral items met drukke prints met ananassen, bladeren en dierenpootjes.
De kinderkledinglijn blijkt al een groot succes te zijn. De Instagrampagina is pas een paar uur oud en heeft nu al meer dan 2000 volgers. Via de website is de kleding te bestellen.
Ook plaatst Yolanthe op haar eigen Instagram account een foto van Xess Xava in ‘Bananas and Bananas’. Daarbij schrijft zij: “Te lief!! Deze pakjes ( en nog heeeel veel meer super schattige pakjes die ik gemaakt heb ) zijn vanaf NU verkrijgbaar online via www.xaxaboutique.com Volg mijn merkje @bananas_and_bananas om dagelijks meer pakjes te zien en op de hoogte te blijven. We verkopen ook XaXa kleding & sieraden die we ook in mijn winkel op Ibiza verkopen! @xaxa.boutique. My Webshop is online now at www.xaxaboutique.com”.

https://www.instagram.com/p/Bsm1f2EFsWy/

 

Bron: Shownieuws l Beeld: Instagram