Yolanthe: 'Ik zorg dat Xess niks tekort komt'

Yolanthe: ‘Ik zorg dat Xess niks tekort komt’

Na een paar jaar is Yolanthe weer terug van weggeweest op televisie, vanavond start de nieuwe politieserie DNA waarin Yolanthe een hoofdrol heeft! Maar ondanks haar drukke schema, zorgt ze er altijd voor dat Xess niets tekort komt.

Dit liet Yolanthe weten aan het AD. Jarenlang heeft Yolanthe haar eigen ambities opzij gezet voor de carrière van Wesley Sneijder en voor haar gezin. Ze woonde over de hele wereld en maakte een hoop mee. Maar vanaf nu streeft Yolanthe weer haar eigen ambities na en pakt ze het acteren weer op!

Vanavond om 20:30 uur start de politieserie DNA op SBS6. ‘Natuurlijk hoop ik enorm dat er veel mensen gaan kijken vooral dat ze het spannend en leuk vinden. We hebben met het hele team heel hard gewerkt. Het ware lange dagen.’, laat Yolanthe weten. Maar hoe druk haar agenda ook is, Xess staat voor Yolanthe altijd op nummer één. ‘Na een drukke draaiperiode neem ik altijd de tijd om intensief tijd met Xess te spenderen. Ik vind het ook belangrijk dat ik hem een boekje voor kan lezen voor het slapen gaan en in de ochtend met hem kan ontbijten. Soms lukt dat niet als ik lange dagen maak. Maar ik zorg dat hem niks tekort komt. Zeker niet mijn liefde en aandacht.’

Beeld: Instagram Yolanthe Bron: AD