100%NL Magazine ANP/Yvon Jaspers
Zie ook:
Delen

Yvon Jaspers leuke foto met haar zoon Tijl (14) en labradoodle Buck

Yvon Jaspers heeft sinds begin dit jaar Instagram! En op dit platform is ze enorm actief. Ze plaatst geregeld leuke foto’s van oud-Boer Zoekt Vrouw kandidaten, haar honden en natuurlijk haar kinderen!

Dochter Keesje

Een paar weken geleden deelde Yvon al een foto van haar 16-jarige dochter Keesje. Er zijn de laatste jaren al veel BZV baby’s geboren, maar volgens Yvon was haar dochter Keesje toch echt het eerste BZV spruitje. Als het aan Yvon ligt, neemt Keesje ook het stokje van haar over wat betreft de presentatie van het populaire programma.

Zoon Tijl

Gister was zoon Tijl aan de beurt. Op Instagram deelt ze een leuke foto van haar 14-jarige zoon en hondje Buck die begin dit jaar bij het gezin kwam. ‘Onze twee jonkies… allebei puber. Maar wel lief. Meestal dan…’, schrijft Yvon bij de foto. We zien in ieder geval heel wat gelijkenissen met Yvon en haar twee kinderen!

Boer Zoekt Vrouw

Yvon Jaspers is al sinds 2004 de presentatrice van het populaire programma Boer Zoekt Vrouw. Je kunt je als boer of vrijgezel ook weer opgeven voor het programma!

Bron: Instagram, Beeld: ANP Foto

Delen

Meer over Yvon Jaspers

WOW: Gewéldig nieuws voor Yvon Jaspers
WOW: Gewéldig nieuws voor Yvon Jaspers
Hartverwarmende actie van Yvon Jaspers zorgt voor tranendal
Hartverwarmende actie van Yvon Jaspers zorgt voor tranendal
Lees alle artikelen over Yvon Jaspers