ANP 100%NL Magazine Achmed Akkabi
Delen

ZIEN: Achmed Akkabi deelt waanzinnige trouwfoto’s én babynieuws!

Op Instagram deelt acteur Achmed Akkabi geweldig trouw- én babynieuws!

Achmed Akkabi

Achmed Akkabi werd geboren in Marokko en verhuisde op jonge leeftijd naar Nederland. Zijn acteercarrière begon met een rol in de Nederlandse televisieserie “Het Huis Anubis,” waar hij de rol van Appie El Massaoudi vertolkte. Deze serie was razend populair bij het jonge publiek en zorgde voor zijn doorbraak in de acteerwereld.

De laatste tijd word Achmed geroemd om zijn rol als Moussa in de misdaadserie Mocro Maffia. Achmed Akkabi’s vertolking van Moussa is super overtuigend en ontving veel lof van de kijkers.

Dubbel leuk nieuws!

Vandaag deelt Achmed twee keer heel erg leuk nieuws! Zo laat hij door middel van een aantal foto’s zien dat hij in het huwelijksbootje is gestapt met zijn grote liefde Eilaan. Op de trouwdag van Eileen en Achmed droeg de bruid twee verschillende jurken, een witte bruidsjurk en een traditionele Marokkaanse jurk.

En alsof dat nog niet genoeg is komt Achmed met nóg een nieuwtje, wat er is een baby onderweg! Op de foto’s zien we dat Eileen liefdevol haar hand op haar groeiende buik houdt. Ook verklapt het stel gelijk het geslacht van hun ongeboren kindje: het wordt een meisje.

Van harte gefeliciteerd Achmed en Eileen!

 

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram Achmed Akkabi

Delen