bo wilkes
Zie ook:
Delen

ZIEN: Groot nieuws voor Echte Gooische Moeder Bo Wilkes!

Echte Gooische moeder Bo Wilkes is voor de tweede keer in het prachtige Griekenland ten huwelijk gevraagd.

Bo Wilkes

Bo Wilkes was nog maar 22 jaar oud toen zij meedeed aan het programma ‘Echte Gooische Meisjes’. Samen met Pauline, Kimberly, Florine en Leslie werd Bo gevolgd in haar dagelijks leven en draaide alles om de glitter en glamour. De ‘Meisjes’ van toen zijn inmiddels allemaal ouder, wijzer én moeders. En dus werd de serie ‘Echte Gooische Meisjes’ nieuw leven ingeblazen en werd het ‘Echte Gooische Moeders’. De serie is een regelrechte hit en wordt met open armen ontvangen.

Vakantie

Echte Gooische Moeder Bo Wilkes en haar partner Paul genieten momenteel van een Griekse vakantie. De twee zijn een paar dagen zonder de kinderen weg, om even alleen van elkaar te genieten. Paul maakte de vakantie echter nog wat specialer…

Verloofd

Alsof een tripje naar Griekenland nog niet genoeg was, besloot Paul Bo heel romantisch te verrassen. Hij vroeg haar namelijk een tweede keer ten huwelijk. Bo schrijft bij het bericht: “Deze man blijft me verbazen! Na 7,5 jaar verloofd te zijn geweest vond hij dat het tijd was voor een nieuw aanzoek en natuurlijk : I said YES again !!  Lieve schat je bent de liefde van mijn leven, hebben drie heerlijke kids die ons oneindig aan elkaar verbinden, maar laten we de liefde vieren en let’s pick a date babe. Leven is een feestje met jou, ik houd van jou.” Je ziet de prachtige foto hieronder.

https://www.instagram.com/p/CifVncJK9Vc/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Bron en Beeld: Instagram Bo Wilkes

Delen