Numidia banner 100pmagazine
Zie ook:
Delen

WOW: Numidia straalt als nooit te voren in prachtige blauwe jurk

Gezond leven, naar de sportschool gaan en selflove; Numidia weet er alles vanaf. Heb jij haar al bewonderd in haar prachtige blauwe jurk?

Numidia

Numidia El Morabet is een zangeres met Marokkaans-Nederlandse afkomst, bekend onder de naam Numidia. Sinds haar deelname aan The Voice of Holland, waar zij in het team van Angela Groothuizen terechtkwam, is zij bekend geworden in Nederland. Numidia redde het tot de finale, maar won helaas niet. Hierna zette zij haar muzikale carrière dan ook even op een lager pitje, om zich beter te kunnen focussen op school. Na een aantal jaar begon zij weer met muziek maken. Dit deed zij met de meest toffe artiesten zoals: Ronnie Flex, Bizzey en Famke Louise. Na haar deelname aan Het Perfecte Plaatje is gebleken dat zij niet alleen talent heeft voor zingen, maar ook voor fotograferen. Numidia deed afgelopen jaar ook mee aan Beste Zangers, waardoor zij nog populairder werd onder de Nederlanders.

Wauw!

Numidia deelt er van alles over op haar socials; haar nieuwe levensstijl. Ze is sinds een tijdje een enorme afvalrace begonnen, om de beste versie van zichzelf te worden. Dagelijks post zij filmpjes en foto’s in de sportschool en motiveert haar volgers hier mee. Ze ziet er tenslotte ook fantastisch uit!

https://www.instagram.com/p/C3LQ3UmMkCr/?img_index=1

Bron en Beeld: Instagram Numidia

Delen

Meer over Numidia El Morabet

Numidia poseert in zilveren glitterjurk en wordt overladen met complimenten
Numidia poseert in zilveren glitterjurk en wordt overladen met complimenten
ZIEN: Numidia showt gigantisch gewichtsverlies: '-13 kilo!'
ZIEN: Numidia showt gigantisch gewichtsverlies: ‘-13 kilo!’
Lees alle artikelen over Numidia El Morabet