100pmagazine_roxeannehazes
Zie ook:
Delen

ZIEN: Roxeanne Hazes met gezin op vakantie in Zweden

Roxeanne en haar gezinnetje zijn vertrokken naar het prachtige Zweden! Op Instagram post zij mooie foto's.

Zweden

Samen met haar zoontje Fender en haar verloofde Erik Zwennis is Roxeanne vertrokken naar Zweden! Op Instagram post de zangers prachtige plaatjes van hun tripje naar dit Scandinavische land. Bij de foto’s schrijft Roxeanne ‘hejdå’ wat in het Zweeds ‘tot ziens’ betekent.

Ook Fender vermaakt zich zo te zien prima in het vliegtuig! Op Instagram wensen veel volgers van Roxeanne het gezin een fijne vakantie toe. Zo schrijft iemand: ‘veel plezier saampjes geniet ervan’. Weer iemand anders reageert met: ‘Fijne vakantie leuk gezin’. En daar zijn wij het helemaal mee eens. Wat een prachtig gezinnetje heeft Roxeanne toch!

Benieuwd naar de foto’s? Je ziet ze hieronder:

https://www.instagram.com/p/Cae69lMswnx/?utm_source=ig_web_copy_link

100pmagazine_roxeannehazes2

En deze prachtige foto werd gemaakt door Roxeanne’s eigen fotograafje: Fender!

https://www.instagram.com/p/CahBfyrMk_T/?utm_source=ig_web_copy_link

Gezin Roxeanne Hazes

Samen met haar verloofde Erik Zwennes heeft Roxeanne een prachtig gezin. Samen hebben ze namelijk zoontje Fender. Een kleine deugniet die een lach op ieders gezicht brengt. Met z’n drieën vormen ze een hecht gezin, dat veel tijd voor elkaar vrij maakt.

Het gezinnetje gaat er vaak op uit. Een paar weken geleden nog maakte het gezin een heerlijke wandeling in de frisse buitenlucht. En daar werden natuurlijk ook leuke selfies van gemaakt!

Binnenkijken bij

Roxeanne, Erik en Fender wonen samen in een prachtige eengezinswoning. Erik en Roxeanne hebben naast hun woning ook nog een boot. Het zal daarom geen verrassing zijn dat het gezin aan het water woont. Perfect om hun boot aan te meren. Ook in de woning zelf hangt er een rustige, knusse sfeer. Dat zien we op de foto’s die Roxeanne deelt op haar social media.

Bron en Beeld: Instagram Roxeanne Hazes en Erik Zwennes.

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Volgers zijn het massaal eens: Fender lijkt sprekend op opa André Hazes
Volgers zijn het massaal eens: Fender lijkt sprekend op opa André Hazes
Roxeanne Hazes deelt mooi nieuws over verloofde
Roxeanne Hazes deelt mooi nieuws over verloofde
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes