100%NL Magazine Martijn Krabbé
Zie ook:
Delen

ZIEN: Zo zien de 4 kinderen van Martijn Krabbé er nu uit

Martijn Krabbé kreeg uit een eerdere relatie 4 kinderen en op deze 2 zoons en 2 dochters is hij meer dan trots. Prachtig gezin!

Martijn Krabbé

Martijn Krabbé is bekend als Nederlands televisie- en radiopresentator. Velen zullen hem kennen als presentator van ‘The Voice Of Holland’ en ‘Kopen Zonder Kijken’. Naast zijn liefde voor televisieprogramma’s maken, zitten zijn 5 grootste liefdes thuis. Uit een eerdere relatie met Amanda Beekman kreeg Martijn 4 kinderen. Inmiddels is de presentator alweer een paar jaar hartstikke gelukkig met zijn liefde Deborah. Met haar is hij in 2019 getrouwd. Samen vormen zij een prachtig gezin van 6.

Een paar weken geleden kwam Martijn met het schokkende nieuws dat er een vorm van kanker bij hem gevonden is. Ine en openhartig bericht schreef een aangeslagen Martijn: ‘Ik kom wel weer een keer in de lucht als we van de schrik zijn bekomen. Voor nu hoop ik dat we een beetje met rust worden gelaten.’ Wij wensen Martijn en zijn gezin ontzettend veel succes toe.

De 4 kinderen van Martijn worden alweer wat ouder en zijn bijna allemaal volwassen. Wij delen wat leuke foto’s van Bickel, Michelle, Jasmijn en Achilles.

Bickel

Bickel is de oudste zoon van Martijn Krabbé. Hij is inmiddels 24 jaar oud en bracht een paar jaar geleden al zijn eerste, echte EP uit. Bickel is volop bezig met muziek en hoopt dat hij snel zal doorbreken. Hij is in ieder geval goed op weg.

Michelle

Michelle Krabbé is Martijn zijn oudste dochter en zij is inmiddels 19 jaar oud. Op haar Instagram is te zien dat zij veel tijd spendeert met haar vriendinnen en gek is op vakanties, etentjes en gezelligheid.

Jasmijn

Het derde kind van Martijn en zijn tweede dochter, is Jasmijn. Zij geniet van haar tienerjaren en is momenteel 18 jaar oud. Op social media deelt zij niet heel veel, maar zij houdt duidelijk ook van gezelligheid met vrienden, vakanties en lekker eten. Precies als haar oudere zus. Wij vinden deze knappe meid iets van zangeres Maan weghebben. Jullie niet?

Achilles

Achilles is de jongste zoon van Martijn. Hij deelt niet heel veel op social media, maar hij zit midden in zijn tienerjaren en zal het vast en zeker druk hebben met zijn vrienden en andere leuke bezigheden.

 

Bron en Beeld: Instagram Martijn Krabbé, Instagram

Delen

Meer over Martijn Krabbé

LEZEN: Zoon van Martijn Krabbé vertelt hoe het nu met zijn vader gaat
LEZEN: Zoon van Martijn Krabbé vertelt hoe het nu met zijn vader gaat
Martijn Krabbé geeft gezondheidsupdate: 'Het lijkt erop dat ik vooralsnog veel geluk heb'
Martijn Krabbé geeft gezondheidsupdate: ‘Het lijkt erop dat ik vooralsnog veel geluk heb’
Lees alle artikelen over Martijn Krabbé