100%NL Magazine Rik van de Westelaken

ZIEN: Zóveel lijkt Rik van de Westelaken op zijn vader!

De volgers van Rik zijn weer helemaal verbluft door een foto van Rik, zoveel lijkt hij op zijn vader!

Rik van de Westelaken

Jarenlang was Rik van de Westelaken hét gezicht van het NOS journaal. Na 17 jaar bij de NOS te hebben gewerkt besloot Rik dat het welletjes was en maakte hij de overstap naar een commerciële zender. Maar al vrij snel daarna ontdekte hij dat daar zijn hart niet lag en keerde hij terug bij de publieke omroep. Sindsdien werkt Rik als presentator van EenVandaag, Wie is de Mol en presenteerde hij ook het Televizier-Ring Gala.

Wie is de Mol

In 2015 deed Rik mee als kandidaat aan Wie is de Mol. Samen met zijn goede vriendin Marlijn Weerdenburg stond hij in de finale en wist hij de Mol te ontmaskeren: Margriet van der Linden. Niet veel later, in 2018, nam Rik het presentatiestokje over van Art Rooijakkers. Sindsdien neemt Rik de presentatie van het programma voor zijn rekening. Gisteren vond de 1e aflevering plaats van alweer het 23e seizoen van Wie is de Mol. 10 kandidaten én de Mol gaan opnieuw de strijd met elkaar aan.

Look-a-like

Een tijdje terug plaatste Rik een foto als baby samen met zijn vader op Instagram. En wow! Wat lijkt hij enorm veel op zijn vader. Ook de volgers zagen de gelijkenissen. Zo reageert iemand: “Ik dacht dat het een zwart-foto van jou was met een baby!”. Iemand anders schrijft: “Jeetje wat lijken je vader en jij op elkaar.”. Je ziet de foto hieronder.

 

Header beeld: ANP. Beeld en Bron: Instagram Rik van de Westelaken