100%NL Magazine Zoey Ivory
Zie ook:
Delen

BABYNIEUWS: Zoey Ivory voor het eerst moeder geworden van een dochter

Prachtig babynieuws op deze vrijdagmiddag: Zoey Ivory is voor het eerst moeder geworden van een prachtige dochter.

Zoey Ivory

Zoey Ivory van der Koelen is een bekend Nederlands model dat in 2016 de titel van Miss Nederland overnam van Jessie Jazz Vuijk. Ze vertegenwoordigde Nederland met trots tijdens de Miss Universe-verkiezing. Een jaar later verraste ze iedereen door het programma ‘Dance Dance Dance’ te winnen, waar ze schitterde met haar partner Marnix Lenselink.

Grote liefde

Na een paar lastige relaties, waaronder met Timor Steffens, heeft Zoey haar grote liefde gevonden – Julius. Via Instagram benaderden ze elkaar en het leek in eerste instantie te gaan om een innige vriendschap. Zo vertelt ze aan Linda: “We konden heel goed samen praten. Vriendschappelijk, er werd niet geflirt. Ik vond dat heel speciaal, ik ken alleen dat mannen in mijn dm’s komen en meteen zeggen dat ik knap ben of een lekkere foto heb. Ik wist niet dat deze mannen nog bestonden.”

Tijdens een avondje uit sloeg de vonk tóch over. “We hadden elkaars telefoonnummer nog niet. We liepen over de grachten in Amsterdam en toen ging hij op één knie om mijn nummer te vragen,” vertelt Zoey lachend.

Dochter

Vandaag wordt de liefde tussen Zoey en Julius bezegeld met de komst van een prachtige dochter. Zoey is voor het eerst moeder geworden!

‘We zijn zo blij om aan te kondigen dat onze kleine meid Jones Lennox er is.’

Wij feliciteren Zoey en Julius en wensen hen al het geluk van de wereld toe!

Bron en Beeld: Instagram Zoey Ivory

Delen