ANP 100%NL Magazine Erben Wennemars
Delen

ZIEN: Dit is de knappe en schaatsende zoon van Erben Wennemars!

Erben Wennemars heeft het schaatsvirus doorgegeven aan zijn zoon Joep. Kennen jullie de knappe en schaatsende zoon van Erben al?

Erben Wennemars

Jarenlang domineerde Erben Wennemars de schaatsbanen over de hele wereld. Hij was gespecialiseerd op de afstanden van 500, 1000 en 1500 meter. De twee absolute hoogtepunten uit zijn topsportcarrière zijn zijn 8 wereldtitels in totaal én natuurlijk zijn bronzen medailles op de Olympische Spelen in Turijn.

In 2010 beëindigde Erben zijn schaatscarrière en ging vervolgens aan de slag als presentator.

Gezin

Al heel wat jaren is Erben Wennemars gelukkig getrouwd met zijn grote liefde: presentatrice Renate van der Zalm. De twee zijn nog altijd heel erg gelukkig samen en zijn de trotse ouders van twee prachtige zoons Joep en Niels Wennemars.

Zoon

Zoon Joep is net zoals zijn vader ontzettend getalenteerd op de schaatsen. Hij timmert keihard aan de weg en mag zelfs naar het WK! Een geweldige prestatie van Joep waar hij apetrots op is.

Nadat hij de tweede plek wist te bemachtingen tijdens het NK vertelde een trotse Joep tegen de camera’s van NOS: ‘Echt ongelofelijk! Ik was zo blij toen ik over de streep heen kwam. Ik dacht yes, ik heb gedaan wat ik moest doen en dan moeten zij het maar laten zien. Zó blij dat ik er bij zit.’

Foto’s van Joep zie je hieronder.

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram Joep Wennemars

Delen