100%NL Magazine Babette van Veen
Zie ook:
Delen

Dit zijn de twee knappe zonen van Babette van Veen!

Babette van Veen is de trotse moeder van twee prachtige zonen, Sebastiaan en Silvijn.

Babette van Veen

Bij het grote publiek werd Babette van Veen in 1990 bekend als Linda Dekker, in Goede Tijden, Slechte Tijden. De rol van Linda speelde Babette met zoveel plezier dat ze dit 8 jaar lang heeft gedaan. Na haar afscheid van Goede Tijden, Slechte Tijden in 1998 keerde Babette toch nog een paar keer terug op de set. Zo speelde ze eind 2005 weer voor drie maanden mee in de serie én besloot de actrice om in 2015 weer voor vast terug te keren. Helaas voor Babette werd ze eind 2021 ontslagen en vertrok ‘Linda’ weer uit Meerdijk.

Programma’s

Na het vertrek uit Goede Tijden, Slechte Tijden heeft Babette niet stil gezeten! De blondine is veel te zien als deelnemer van verschillende programma’s. Zo deed ze mee aan The Masked Singer, het Jachtseizoen, was ze een getrouwe in De Verraders en is ze nu kandidaat in Het Perfecte Plaatje.

Zonen

In 1998 trouwde Babette met Bas Westerweel. Samen kreeg het stel twee zonen: Sebastiaan en Silvijn. In 2010, drie maanden nadat Babette en Bas in hun nieuwe woning woonden, verliet Bas Babette voor de buurvrouw. Het stel ging daarna uit elkaar. Een heftige periode voor Babette en haar gezin. Aan het AD liet Babette destijds weten: ‘In de pers werd heel lelijk gesproken over Bas, maar ik was er ook met mijn volle verstand bij. Ik heb ook een aandeel in het geheel gehad, Het gekke is dat ik me al na een aantal maanden beter voelde dan tijdens mijn huwelijk. Ik zorg er beter voor dat ik zelf gelukkig ben, in plaats van maar proberen de boel draaiende te houden.’

Ondanks dat Babette na haar scheiding geen nieuwe relatie meer heeft gehad, heeft ze wel twee grote liefdes. En dat zijn haar twee jongens Sebastiaan en Silvijn! Babette is natuurlijk apetrots op haar kroost en pronkt dan ook volop met haar ‘mannen’ op Instagram!

Bron en Beeld: Instagram Babette van Veen, AD

Delen