header_marlijnweerdenburg
Zie ook:
Delen

ZIEN: zoontje Marlijn Weerdenburg zingt de sterren van de hemel!

De appel valt niet ver van de boom, want het zoontje van Marlijn Weerdenburg is nu al gek op zingen. Op Instagram post zij een te schattig filmpje van de kleine Sammie.

Gezin Marlijn Weerdenburg

Naast actrice, zangeres en presentatrice is Marlijn Weerdenburg ook een trotse moeder. Samen met haar vriend Paul heeft Marlijn twee prachtige zoons: Teun en Sammie. Haar jongste zoontje Sammie wordt in april alweer 1 jaar. Het jongetje is een echt bundeltje geluk en groeit als kool! Na de geboorte van haar zoon Sammie in april vorig jaar, postte ze een een liefdevolle foto waarbij de pasgeboren baby werd gekust door zijn grote broer Teun.

Met de paplepel ingegoten

De kleine Sammie groeit als kool en is een echte, vrolijke frans! Geregeld trakteert Marlijn haar volgers op té schattige filmpjes en foto’s van haar kleine mannetje. Zo postte ze onlangs nog een leuke video, waarin Sammie met behulp van een handige draaistoel er lekker op los stapt.

De appel valt in dit geval niet ver van de boom, want net zoals zijn mama, is de kleine Sammie nu al gek op zingen! Op Instagram post Marlijn een te lieve video van haar zoontje. Bij de video schrijft ze ‘Als je baby ook de hele dag zingt, weet je dat het met de paplepel is ingegoten.’

Op Instagram stromen de reacties binnen. Volgers van Marlijn vinden de kleine Sammie maar wat schattig! Zo reageert iemand met ‘O o o o wat is dit mooi’. Weer iemand anders schrijft ‘Wat een heerlijk vrolijk mannetje’. En daar zijn wij het helemaal mee eens. Wát een cutie!

Benieuwd naar de schattige video? Je ziet het hieronder:

https://www.instagram.com/tv/CbSmij2gi2Q/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Marlijn Weerdenburg.

Delen

Meer over Marlijn Weerdenburg

Marlijn Weerdenburg over nieuw album: 'Één liedje schreef ik op de dag dat mijn moeder overleed.'
Marlijn Weerdenburg over nieuw album: ‘Één liedje schreef ik op de dag dat mijn moeder overleed.’
Marlijn Weerdenburg: 'Ik gebruik geen botox en fillers en dat ben ik ook niet van plan'
Marlijn Weerdenburg: ‘Ik gebruik geen botox en fillers en dat ben ik ook niet van plan’
Lees alle artikelen over Marlijn Weerdenburg