leukste ideeën voor Sinterklaascadeaus
Delen

leukste ideeën voor Sinterklaascadeaus

Het is alweer bijna 5 december en dat betekent pakjesavond. Tijd om na te denken over welke unieke cadeaus je dit jaar kunt geven.

Sinterklaas komt eraan! Tijd om na te denken over welke unieke cadeaus je dit jaar kunt geven. Tuurlijk, er zijn genoeg klassiekers: sokken, chocolademunten, fietsregenpakken. En deze zijn ook hartstikke leuk, maar er zijn ook andere creatieve mogelijkheden voor Sinterklaascadeaus! Helaas heb je niet veel tijd om nog originele ideeën te bedenken. Daarom hebben wij een aantal leuke sinterklaas cadeau ideeën op een rijtje gezet zodat je dit jaar niet zonder inspiratie komt te zitten.

Sinterklaascadeaus voor kinderen

Sinterklaas komt al vele eeuwen en is tot op de dag van vandaag populair. Zijn bezoekjes zijn waar kinderen het meest naar uitkijken tijdens de adventstijd. Dit zijn de Sinterklaascadeaus voor kinderen.

  • Speelgoed: Met speelgoed kan je nooit fout gaan, kijk naar met wat voor speelgoed je kinderen graag spelen, een leuk lego pakket of een bestuurbare auto zijn eigenlijk altijd wel goed. Als je een veilig kado wilt is dit een goede optie.
  • Boek: Ook leuk is een boek geven, een grappig of spannend kinderboek is super leuk, niet elk kind zit hier op te wachten maar het is een super leuk kado die ook nog eens goed is voor de ontwikkeling van je kind.
  • Knutselspullen: Elk kind vind knutsellen wel leuk, een leuk tekenboek of een knutsel pakket zal dus ook elk kind blij maken.

Last minute Sinterklaas cadeau ideeën

Als je op het laatste moment nog op zoek bent naar cadeaus voor Sinterklaas, kun je ook cadeau-ideeën opdoen die je in een paar minuten kan maken. Hieronder staan enkele Sinterklaas cadeau ideeën waarmee je altijd goed zit.

  • Winterkleding: In Nederland kan je nooit fout gaan met winterkleding, je kan thermokleding geven, heren regenkleding kopen of misschien een winterjas. Dit zijn leuke en nuttige kado’s die je last minute nog kan regelen.
  • Speciale decoratie: Versieringen en speciale voorwerpen voor je huis zijn ook geweldige Sinterklaascadeaus. Je kunt een lijstje maken met een foto van jezelf, je familie of een mooi landschap. Dit is een leuk een persoonlijk kado.
  • Cadeaubon: Je kan ook cadeaubonnen geven voor een restaurant of een winkel. Dit is een geweldig Sinterklaas cadeau als je niet weet wat je je vriend of familielid moet geven.
  • Kookspullen: Als je iets moet kopen voor iemand die graag kookt, dan kan je niet fout gaan met kookspullen. Je hebt hier talloze opties voor, denk aan: een snijplanken set, messen set, pannen of een kookboek. Dit zijn leuke, makkelijke en nuttige kadootjes.

https://pixabay.com/nl/photos/sinterklaas-snoep-sint-pepernoten-2807186/

Delen