Muziek luisteren via je telefoon? De musthaves van dit moment!
Delen

Muziek luisteren via je telefoon? De musthaves van dit moment!

Kennen we de discman en MP3-speler nog? Dat waren destijds al innovaties van jewelste op het gebied van muziekluisteren. Na de walkman voelden we ons al massaal heel hip wanneer we hiermee rondliepen. Vandaag de dag kunnen we ons dit niet meer voorstellen.

Dat het aantal liedjes beperkt was tot maximaal 25, en dat we hier ook veel moeite voor deden om die op de MP3-speler te zetten. Wellicht is dit de reden dat we bepaalde songteksten van begin tot eind kunnen dromen. Vandaag de dag is muziek overal en er altijd. Mede dankzij de smartphone, de beste vriend van velen. We maken er foto’s mee, streamen muziek en staan met de hele wereld in contact. Ook het aanbod op het gebied van muziek is enorm toegenomen. Wat op dit de beste aankopen zijn om alles uit je telefoon en muziek te halen? Lees snel verder.

Beste van het beste

Wat momenteel het beste van het beste is qua telefoons is toch wel de iPhone 15. De kosten? Die vallen reuze mee. Wanneer we kijken naar de prijzen van de iPhone 15 Pro Max met abonnement dan zien we al snel dat dit prima te doen is. Wat je hiervoor terug krijgt? De beste camera’s van dit moment, een beeldscherm wat zijn weerga niet kent en ook nog eens voorzien van en prachtig uiterlijk. Ook de batterij heeft een langere levensduur als zijn voorgangers, waardoor jij urenlang van de leukste muziek kunt genieten. Deze telefoon is dus echt een musthave voor de perfecte muziekbeleving.

Airpods

Natuurlijk zijn oordopjes met draad ook prima, maar de airpods van Apple zijn toch wel het beste qua kwaliteit. Niet alleen qua kwaliteit maar ook gezien de software is het de beste keuze. Nooit gedoe qua aansluiten en verbinden, en ook de techniek werkt zoals we van dit merk gewend zijn. Daarnaast hoeft je telefoon niet in je zak te zitten om toch van de muziek te kunnen genieten. De AirPods, we kunnen er niet omheen.

Go Max

Toch iets meer stevigheid nodig en ander geluid uitsluiten? Dan is een koptelefoon wat je zoekt. Ook deze is er van Apple en heeft de naam AirPods Max. Dezelfde kwaliteit, hetzelfde strakke design en ook de goede kwaliteit qua verbindingen. Een investering waar je jezelf dankbaar voor gaat zijn wanneer je hem eenmaal hebt aangeschaft. Een koptelefoon die zijn gelijke niet kent.

Kortom, als echte muziekliefhebber kun je wel stellen dat muziek je hobby is. Hierin investeren is dan ook niet vreemd. Koop de beste spullen van dit moment en geniet van de beste klanken van dit moment in je oren. Het grote voordeel van vandaag de dag is dat je hiermee niet meer beperkt bent tot een plek. Met de smartphone met bijpassend abonnement en de juiste spullen, kun je genieten waar en wanneer jij wilt. Natuurlijk is in veel gevallen een fijne app ook nog een voorwaarde om van de muziek te genieten. Hier zijn eigenlijk nog maar twee spelers allesbepalend op de markt, Spotify en Youtube music zijn de plekken waar jij moet zijn!

Delen