100%NL Magazine tuin
Delen

Op vakantie in eigen tuin!

De zomer is eindelijk hier, het is tijd om lekker te genieten! En waar kun je nu het beste genieten zonder te veel geld uit te geven? In je eigen tuin natuurlijk! Een tuin is een rijkdom aan frisse, gezonde lucht en je eigen groene plek zonder dat je ervoor de deur uit hoeft. Maar helaas laat ons wisselende klimaat het niet altijd toe om de hele zomer in de tuin te vertoeven… Maar wij hebben de perfecte oplossing voor je, geniet het hele jaar door van je tuin met een veranda!

Je privé paradijs in eigen tuin

Een veranda is simpelweg een overkapping aan je huis waar je heerlijk beschut van je eigen tuin kunt genieten. Het maakt niet uit of je nu een kleine tuin of grote tuin hebt, want met een veranda op maat creëer jij je eigen overdekte plekje om tot in de late uurtjes te genieten van de zomer. Een goede veranda op maat biedt ontzettend veel mogelijkheden en wij hebben de leukste veranda ideeen voor je op een rijtje gezet:

  • De loungehoek:

Heb jij het liefst de hele zomer vrienden en familie over de vloer voor gezellige barbecues en late avonden rondom een vuurkorf? Dan biedt een veranda de ideale oplossing. Richt het in met fijne loungebanken, kussens en dekentjes die passen bij jouw interieurstijl, sfeervolle verlichting en als het kan natuurlijk een barbecue en/of vuurkorf. Maak het af met mooie tropische planten of bamboe-decoraties voor een echt zomers gevoel en voor je het weet is jouw tuin the place to be deze zomer!

  • Het buitenkantoor:

Ben jij deze zomer nog druk bezig met werk en kunnen de deadlines niet wachten? Ga dan voor een goed overdekte veranda dat kan dienen als thuiskantoor. Op deze manier geniet je toch van de frisse buitenlucht in je eigen tuin en kun je ongestoord doorwerken. Richt jouw thuiskantoor in met een fijn bureau en bijpassende stoel, genoeg verlichting en opbergplekken voor je research en een goede internetverbinding kan uiteraard niet ontbreken. Als je een beetje extra ruimte in je tuin hebt kun je ervoor kiezen om zelfs een vergadertafel onder je veranda neer te zetten zodat je ongestoord samen met collega’s kunt vergaderen.. en uiteraard de vrijmibo!

  • Het privé speelparadijs:

Het liefste wil je natuurlijk dat jouw kinderen de hele zomer in de gezonde, frisse lucht buitenspelen. Maar niet iedereen heeft tijd om elke dag in het park of de dichtstbijzijnde speeltuin te hangen… maar met een fijne veranda creëer jij gemakkelijk jouw eigen speelparadijs in de veilige omgeving van jouw tuin. Leg een fijn tapijt neer met dikke kussen voor een leuke leeshoek, kies voor een stevige werkbank waar de kinderen urenlang kunnen tekenen, creëren, bouwen, kleien en verven, zorg voor genoeg opbergplekken voor al het speelgoed en maak het helemaal af met een leuke zandbak, modderkeukentje en zwembadje voor de warme zomerdagen.

Bij de grotere tuinspecialist van Koten vind je wel meer dan 460 verschillende veranda’s voor ieder budget en zelfs op maat gemaakt, dus voor elke tuin en elke wens is er wel een passende veranda. Haal het meeste uit je zomer met een veranda in de tuin!

Delen