Podimo banner
Delen

Podimo: het nieuwe Netflix van de luister wereld

Ben jij helemaal klaar met al die foute uurtjes op de radio vol met reclame en muziek waar je eigenlijk geen zin in hebt? En kan jij helemaal meeleven in een goed gesprek, spannend verhaal of verhitte discussie? Misschien is het tijd om over te stappen naar de wereld van podcasts.

Met Podimo waan je je in een nieuwe wereld vol exclusief en reclamevrije audio- en video entertainment. Als een contentproductie huis met full-service mogelijkheden deelt Podimo cruciale verhalen die wereldwijd gehoord moeten worden. Leden van Podimo hebben toegang tot namen en titels die nergens anders te beluisteren zijn.

De Netflix voor podcasts

Podimo heeft zich onderscheiden als het Netflix-equivalent voor audio-entertainment, en het blijft evolueren om te voldoen aan de steeds veranderende wensen van zijn groeiende gemeenschap van luisteraars. Podimo is als een soort Netflix, het biedt bestaande podcasts uit, maar ook  eigen podcasts, een soort “Podimo Original”.

Voor ieder wat wils

Of jij nou van true crime, fictie tot aan entertainment, er is voor iedereen wat op Podimo. We nemen voor een paar genres even wat klassiekertjes met je door.

True Crime

Moordcast:Dionne Slagter neemt je in Moordcast mee door diverse mysterieuze moordzaken. Samen met haar broer, Henrik, als sidekick duiken ze diep in waargebeurde misdaadverhalen.
Napleiten: In de BNR-podcast Napleiten delen misdaadjournalist Wouter Laumans en strafpleiter Christian Flokstra hun gesprekken met advocaten en officieren van justitie over opmerkelijke zaken die hen altijd zullen bijblijven. Deze podcast biedt een unieke inkijk in spraakmakende strafprocessen, waar advocaten en officieren van justitie voor het eerst details delen.
De Verhoorkamer: Stel je voor: je wordt gearresteerd voor een moord die je niet hebt gepleegd. Zou je ooit instemmen met een bekentenis? In De Verhoorkamer wordt dit aangrijpende scenario onderzocht, en luisteraars worden meegenomen naar de complexe wereld van valse bekentenissen en rechtssystemen.

Sport

De Kopgroep: In de wieler podcast “De Kopgroep” smelten heden en verleden van het wielrennen samen. Onder leiding van de ervaren presentatoren Mart Smeets en Joost Vullings, wordt het wielernieuws besproken met deskundige analyses van voormalige wielrenners Michael Boogerd en Maarten Ducrot. Maxim Horssels van Wielerflits levert bovendien het laatste nieuws rechtstreeks vanuit het peloton. Een samensmelting van inzichten, ervaringen en nieuws maakt “De Kopgroep” dé podcast voor liefhebbers van de wielersport.
NOS Formule 1 Podcast:  In de NOS Formule 1 Podcast komen meningen, scherpe analyses, feiten en opvallende verhalen samen in een race tegen de klok. Met bijzondere aandacht voor de prestaties van Max Verstappen, wordt onder leiding van presentator Dione de Graaff de Grand Prix van de afgelopen week doorgenomen. Samen met oud-coureur Jan Lammers en NOS Formule 1-verslaggever Louis Dekker ontstaat een dynamische mix van inzichten en nieuws, waardoor de NOS Formule 1 Podcast een must-listen is voor Formule 1-enthousiastelingen.

Entertainment

De Zelfspodcast: Jeugdvrienden Jaap Siewertsz van Reesema en Sander Schimmelpenninck delen in de Zelfspodcast hun kijk op het leven en de wereld. Als dertigers met mediacarrières en schijnbaar Instagram waardige levens, tonen ze ook hun huismus-kant en worden ze tot tranen geroerd door nostalgische herinneringen aan het Twentse platteland. Ondanks verschillende karakters delen ze een liefde voor zelfbeklag.
Etenstijd!: In de podcast Etenstijd! delen Teun van de Keuken en Yvette van Boven hun culinaire ontdekkingen. Van spannende ingrediënten tot praktische keukenapparaten, horeca-ervaringen en kooktips passeren de revue. En natuurlijk onthullen ze wat ze zelf vanavond op tafel zetten. Een smakelijke reis voor fijnproevers.

Nog een streamingdienst erbij?

Podimo is perfect voor wanneer jij houdt van luisteren naar pratende mensen. Maar het kan zo zijn dat je na een tijdje geabonneerd te zijn er achter komt dat Podimoniets voor jou is. Dat is helemaal niet erg, we zitten tegenwoordig aan zo veel abonnementen vast.. Af en toe is het tijd om die grote wirwar aan onoverzichtelijke abonnementen op te schonen. Een prachtige oplossing hiervoor is Xpendy. Xpendybrengt orde in de chaos van al jouw lidmaatschappen en helpt met Podimoopzeggen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je gegevens achter laten en te melden waar je jouw abonnement(en) of lidmaatschap(pen) op wilt zeggen. Zo gepiept, zo gedaan.

Delen