Deze tassen zijn strand- en zeewaardig!
Delen

Deze tassen zijn strand- en zeewaardig!

Een dagje strand, een vakantie aan de kust. Het vraagt om elegante zomerjurkjes, te gekke flipflops, een trendy zonnebril en een goeie tas die matcht met de strandmode. In dat geval kies je voor een tas die zowel strand- als zeewaardig is. Een exemplaar dat een beetje zand prima kan handelen en een straffe bries kan doorstaan. Alhoewel je natuurlijk uitgaat van een zinderend warme dag aan de vloedlijn.

Je zorgt er in ieder geval voor dat je goed voor de dag komt en van de vroege ochtend tot in de late avond kunt genieten van zon, strand, zee en boulevard. Daar stem jij je garderobe op af. En ook je rugtas. Om daar maar eens mee te beginnen.

Rugtas: sportief en elegant

De rugtas is de meest sportieve tas die ook nog eens heel functioneel is. Veel opbergruimte, verschillende vakken en comfortabel te dragen. Let er wel op dat je een rugzak nooit te vol propt in verband met het gewicht. Ergotherapeuten adviseren scholieren en jongeren een rugzak nooit zwaarder te laten zijn dan tien procent van hun totale lichaamsgewicht. De rug is kwetsbaar, dat geldt voor zowel jong als oud en alle leeftijden daar tussenin. Houd daar rekening mee. Stel ook de schouderbanden altijd goed af zodat het gewicht goed over je rug wordt verdeeld. Als je dit allemaal in acht neemt, is de rugtas een toptas. Zowel sportief als elegant.

Schoudertas: veelzijdig en functioneel

Een schoudertas is een multifunctionele tas die zowel over de schouder als crossbody kan worden gedragen als de schouderbanden lang genoeg zijn. Natuurlijk draag je deze tas ook gemakkelijk in de hand. Draag je zo’n tas met je mee voor een stranddag, dan is het aan te raden dat je kiest voor een schoudertas die goed is af te sluiten met een rits. Een stevige rits die niet bij de kleinste zandkorrel al gaat haperen. Als je voor een kwaliteitstas kiest, hoef je je daar geen zorgen over te maken. Een apart vakje voor sleutels en smartphone is handig en een goed schoon te maken voering is ook geen overbodige luxe. Denk maar eens aan de flesjes zonnebrand die je met je meedraagt. Die worden altijd wat plakkerig. Zo’n strandtas moet dus wat kunnen hebben en gemaakt van een duurzaam materiaal zoals canvas, riet, leer of ecoleer of zelfs gerecyclede petflessen gaat deze jaren mee.

Ted Baker tas: flaneren over strand en boulevard

Nu wil je natuurlijk graag weten welke tassen je aangeraden worden, maar dan zouden we eindeloos kunnen doorgaan. Er zijn zoveel merken die zowel prachtige schoudertassen als rugtassen aanbieden. Het is aan jou voor welke je kiest. Ga goed te raden wat je wenst. Niet alleen qua kleur, maar ook als het gaat om het materiaal, de vorm, de grootte, het dessin, de uitstraling. Je kunt dan veel gerichter zoeken naar jouw favoriete strandtas. Een voorbeeld? Een Ted Baker tas is een tas van een hoge kwaliteit. Het label Ted Baker, dat ooit startte als specialist op het gebied van herenshirts, is uitgegroeid tot een groot en populair Brits modemerk. Ze kennen het klappen van de zweep als het om ontwerp en functionaliteit gaat en begeven zich al enige tijd succesvol op de tassenmarkt. Handtassen, clutches, shoppers, schoudertassen en rugzakken. Ze zijn er allemaal. Iedere model net weer even anders en altijd even mooi en fraai vormgegeven. Met een Ted Baker tas kan je dag in ieder geval niet stuk. Draag deze met flair, want daar is de zomer het uitgelezen jaargetijde voor. Flaneren maar!

Delen