100%NL Magazine werken bij

Vacatures 100%NL Magazine

Werken bij het leukste magazine van Nederland? Wij zijn op zoek naar jou!

Stagiaire gezocht vanaf maart/april 2024

100%NL Magazine is op zoek naar een vrolijke, creatieve, enthousiaste en gemotiveerde online stagiaire. Weet jij onze doelgroep te bereiken via de website, nieuwsbrief en social media? Lees dan vooral verder!

Online

De online redactie houdt zich bezig met alle online activiteiten van 100%NL Magazine. Dit houdt in het ontwerpen en schrijven voor www.100pm.nl, het coördineren en bedenken van online acties, het schrijven en versturen van de wekelijkse e-mailnieuwsbrieven, het analyseren van websitebezoekers en content, het bedenken en uitvoeren van acties op de social media (Facebook, Instagram, TikTok etc.) en het zorgen voor de juiste look & feel voor alle online uitingen. Kortom, het verlengen van het contact met de lezers.

Functie

We hebben een stageplek voor een enthousiaste en creatieve online marketeer. Tijdens je stage ga jij je bezighouden met allerlei vormen van online communicatie. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak én invulling van de uitingen. Van het schrijven van nieuwsberichten en bewerken van videomateriaal tot het onderhouden van social media en het uitwerken van interviews. Daarnaast zorg je ervoor dat onze uitstraling past bij onze doelgroep.

Eisen
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend;
  • Je kunt goed omgaan met deadlines;
  • Je bent stressbestendig en kan snel schakelen;
  • Je hebt affiniteit met social media
  • Je hebt interesse om -naast de stage- als bijbaantje mee te werken in de zomervakantie
  • Je hebt een gezellige persoonlijkheid;
Wij bieden je

Een afwisselende en leerzame stage binnen een super enthousiast team van een gevestigd bedrijf met een jonge geest in Volendam (op maar 20 minuten afstand van Amsterdam). Een creatieve werkplek met veel verantwoordelijkheid en vrijheid voor innovatieve designs waarin we je stimuleren om out-of-the-box te denken. Een gezellige werksfeer met een reële stagevergoeding en veel vrijheid in je werk.

Interesse

Is deze stage precies wat je zoekt en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan je CV met motivatie naar [email protected] en wie weet werk jij straks bij het leukste blad van Nederland!