100%NL Magazine Superunie
Delen

GESLOTEN: 2 maanden lang iedere dag een blikje First Choice Zero!

Deze winactie is gesloten.

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van een ijskoud colaatje die door je keel voelt stromen? Dan is deze winactie jou op het lijf geschreven! Doe mee en maak kans op 2 maanden lang iedere dag een blikje First Choice Zero!

Iedere dag een blikje First Choice Zero

Cola is wereldwijd de meest gedronken frisdrank ter wereld. En met een reden: want (bijna) iedereen lust cola! De bruisende frisdrank is overal ter wereld te koop en daarom dan ook internationaal bekend.

En wat veel mensen misschien niet weten: cola is niet alleen heel erg lekker om te drinken, maar is ook nog eens handig in het huishouden! Zo werkt het perfect als schoonmaakmiddel tegen (kalk)aanslag en tegen roest, maar kan het daarnaast ook helpen tegen buikklachten. Cola is dus van alle markten thuis!

First Choice Cola

We nemen je even mee terug in de tijd: in 1905 introduceerde een apotheker uit Columbus zijn eerste recept voor zijn eigen cola. Met een overheerlijke mix van essentiële oliën en alleen maar first class ingrediënten werd hieruit in 1933 Royal Crown Cola geboren. Sinds 1996 kan iedereen elk moment van de dag genieten van deze originele authentieke receptuur maar dan als First Choice Cola, in de smaken Zero, Regular en Light.

Blinde smaaktest

Uit een blinde smaaktest waarbij First Choice Zero en het ‘bekende A-merk’ door 150 mensen uit Nederland werden getest kwam naar voren dat de First Choice Zero net zo goed getest werd als het A-merk! En dat is niet alleen goed nieuws voor First Choice zelf, maar ook voor de consument.

First Choice Zero is dus niet alleen net zo goed als het bekende A-merk, maar ook goedkoper! Met de stijgende inflatie natuurlijk hartstikke fijn voor de portemonnee. First Choice Cola is verrassend lekker voor een prikkie!

First Choice Cola is verkrijgbaar bij: Boni, Boon’s Markt, Coop, Dekamarkt, Dirk, Hoogvliet, Jan Linders, MCD supermarkt, Nettorama, Plus, Poiesz, Sligro, Spar en Vomar.

WIN!

Wil jij maar liefst 2 maanden lang genieten van iedere dag een blikje First Choice Zero? Doe dan snel mee aan deze winactie. Wie weet ben jij wel de gelukkige winnaar!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Superunie

Delen