100%NL Magazine Bolderman
Delen

GESLOTEN: een 4-daagse stedentrip voor 2 personen naar keuze!

Deze winactie is gesloten.

Met de 100%NL Adventsweek tellen we feestelijk af naar Kerstmis: nog maar 2 dagen! Met vandaag kans op een stedentrip naar keuze voor 2 personen!

Stedentrip naar keuze

Klinkt een 4-daagse stedentrip met een naaste jou ook als muziek in de oren? Dan ben je bij 100%NL Magazine aan het juiste adres! Maak nu kans op een 4-daagse stedentrip naar een stad naar keuze voor 2 personen!

Heb jij al in gedachten naar welke stad jij graag zou willen gaan? Vier de liefde in Parijs, snuif cultuur op in Berlijn, ga shoppen in Londen of laat je betoveren door Praag. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bolderman

Ben jij toe aan een heerlijke en onbezorgde vakantie? Dan ben je bij Bolderman Excursiereizen aan het juiste adres!

Beleef de mooiste natuurgebieden, steden en dorpen in Europa op een manier waarbij iedere minuut van de reis wordt ervaren als een onbezorgde vakantie. Met meer dan 50 opstapplaatsen door heel Nederland biedt Bolderman Excursiereizen iedereen het gemak om dichtbij huis op te stappen.

WIN!

Wil jij kans maken op deze geweldige prijs? Doe dan snel mee aan deze te gekke winactie. Laat hieronder je gegevens achter, geef door met wie jij hiervan zou willen genieten en duimen maar!

Delen