100%NL Magazine Playmobil
Delen

GESLOTEN: een van de drie te gekke adventskalenders van Playmobil!

Deze winactie is gesloten.

Nog even en dan is het zover, de mooiste tijd van het jaar: Kerstmis! Met de adventskalenders van Playmobil kunnen kinderen feestelijk aftellen tot Kerst. Jij kunt nu kans maken op een van deze adventskalenders!

De populaire PLAYMOBIL®-adventskalenders zijn al vele jaren een hit in de dagen tot aan Kerstmis. Met hun gedetailleerde inhoud maken ze van de 24 dagen tot het grote feest een bijzondere ervaring voor jong en oud. Aan het einde van de kerstperiode wordt een kleine speelwereld gecreëerd, die ook in de bestaande PLAYMOBIL®-collectie kan worden geïntegreerd.

In samenwerking met PLAYMOBIL® mogen wij drie te gekke adventskalenders weggeven. De Pirates adventskalender, de Princess adventskalender en de Novelmore adventskalender. Welke zou jij graag willen winnen?

Pirates adventskalender

In de Pirates adventskalender vind je 24 creatieve PLAYMOBIL-figuren en onderdelen die zijn verstopt rond de mysterieuze piratenbaai achter de deurtjes van deze speciale adventskalender. Tot de grote feestdag wordt er een kleine piratenwereld gecreëerd!

Princess adventskalender

Geen chocolade, maar 24 creatieve PLAYMOBIL-figuren en onderdelen rond de koninklijke picknick zijn verstopt achter de deurtjes van deze prinsessenadventskalender. Met deze sprookjesachtige adventskalender vliegt de tijd tot aan Kerstmis voorbij.

Novelmore adventskalender

Achter de deuren van de adventskalender “Ridderduel” zijn grote ridderfiguren en veel accessoires verborgen. Wie van de dappere ridders zal als eerste de magische steen ontdekken en de strijd winnen?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Playmobil

Delen