Gesloten: Maak kans op 6 vrijkaarten voor Avonturenboerderij Molenwaard
Delen

Gesloten: Maak kans op 6 vrijkaarten voor Avonturenboerderij Molenwaard

Ben jij opzoek naar een origineel uitje om deze zomervakantie te doen samen met de kinderen? Wat dacht je van een dag naar Avonturenboerderij Molenwaard, om te ontdekken hoe het is om als boer en boerin door het leven te gaan. Je wordt de hele dag vermaakt en als afsluiter gaan de kinderen naar huis met een boerderijdiploma.

Boerderij leven

Hoe leuk is het om deze zomer te ervaren hoe het is om te leven op een boerderij? Een heel ander uitje dan normaal gesproken, maar zeker niet minder leuk. Samen met de hele familie word je een dagje meegenomen op Avonturenboerderij Molenwaard, waar je aan het einde van de dag zelfs naar huis gaat met een boerderijdiploma.

Activiteiten

Tijdens de dag op de boerderij word je meegenomen door boer Teun en boerin Fien. Zij laten je de kneepjes van het vak zien en vertellen hoe het is om als boer en boerin door het leven te gaan. De hele dag hoef je je niet te vervelen. Er is bijvoorbeeld tijd om een ponyritje te maken, of om een rondje in de trekker te rijden. Mocht je dat gedaan hebben, dan is er nog tijd en ruimte om met alle lieve dieren te knuffelen, of om eventueel te genieten van de shows die het park organiseert. De hele familie wordt dus een dag lang vermaakt en dat is waar het om draait bij vakantiepark Molenwaard. Naast alle leuke activiteiten, houdt de Avonturenboerderij zich ook aan verschillende thema’s. Zo is het thema in juli: Vier feest met Rosa. In augustus is dit: Ga op avontuur met Peppa en haar broertje George! De Avonturenboerderij Molenwaard is in 2022 zelfs verkozen tot het leukste uitje van Zuid-Holland. Reden genoeg om het eens een keer in het echt mee te maken, toch?

WIN!

Wil jij deze zomer, samen met de familie, een dagje het leven op de boerderij ervaren? Doe dan mee en maak kans op 6 vrijkaarten voor Avonturenboerderij Molenwaard.

Bron en Beeld: in samenwerking met Avonturenboerderij Molenwaard

Delen