100%NL Magazine badcape oefenbroekjes
Delen

GESLOTEN: een badcape met set oefenbroekjes van Zoocchini!

Deze winactie is gesloten.

Bij Zoocchini zijn ze fan van dieren en kleuren en dat zie je aan de vrolijke collectie! Wil jij kans maken op een geweldige badcape en een set oefenbroekjes voor je kind? Doe dan snel mee!

Oefenbroekjes

Eens komt het moment dat je kleine kindje de overstap zal maken van de luier naar het potje of de grote mensen wc. Speciaal voor dit grote moment in het leven van een peuter zijn de trainingsbroekjes ontwikkeld. Deze trainingsbroekjes van Zoocchini hebben een dikke laag dubbelzijdig badstof tussen de lagen van katoen. Deze onzichtbare absorptielagen zorgen ervoor dat kleine ongelukjes, die vooral in het begin gebeuren, worden opgenomen.

Badcape

De vakanties staan weer voor de deur! Nog even en dan kunnen we weer genieten van de zon, quality time met elkaar en dolle waterpret. Voor de kids is er dan niets lekkerder om na een frisse verkoeling in het zwembad op te warmen in een warme en vrolijke badcape. De badcapes van Zoocchini kunnen niet missen in de garderobe van je kind! Niet alleen heel lekker voor op het zwembad, maar ook voor thuis na het badderen!

 

100%NL Magazine badcape oefenbroekjes

WIN!

Wil jij kans maken op deze geweldige prijs? Doe dan snel mee en wie weet ben jij binnenkort wel de winnaar!

Delen