GESLOTEN: Een slimme Wifi IP Beveiligingscamera voor buiten!
Delen

GESLOTEN: Een slimme Wifi IP Beveiligingscamera voor buiten!

Deze winactie is gesloten.

Houd jij ook liever een oogje in het zeil als het gaat om je huis? Dan is de nieuwe slimme Wifi IP Beveiligingscamera voor buiten van KlikAanKlikUit echt iets voor jou! Doe mee met de winactie en maak kans op een exemplaar in het wit of zwart.

Zo simpel kan smart zijn

Voor iedereen die volledig in de stress schiet als het gaat om het aansluiten van een nieuw apparaat is dit de oplossing. De naam zeg het al… Klik Aan, Klik Uit. Meer dan dat is het niet.

Neem bijvoorbeeld deze slimme Wifi IP Beveiligingscamera. Zo kun je altijd en waar je ook bent een oogje in het zeil houden. Je kijkt live mee via je smartphone en kunt heel makkelijk opnames terugkijken, ook als je zelf niet in de buurt bent.

100%NL Magazine camera

Veiligheid, pakketjes en meer

Als de camera mensen voor je deur herkent, dan krijg je daarvan direct een melding op je telefoon. Heel erg handig als je bepaalde visite op dat moment even liever niet ontvangt. Of hoe laat en met wie je huisgenoten ’s avonds thuiskomen… Maar natuurlijk ook als de pakketbezorger voor de deur staat en jij net even bij de buren bent. De camera maakt gebruik van HD-beeldkwaliteit en beschikt over nachtzicht om ook in het donker haarscherpe opnames te maken. Dus mocht iemand interesse hebben in het achtergelaten pakketje, dan is die vol in beeld en op heterdaad betrapt. KlikAanKlikUit IPCAM-3500 camera is verkrijgbaar in zwart en wit voor maar € 129.

Maak kans!

Wil jij kans maken op een slimme Wifi IP Beveiligscamera voor buiten van KlikAanKlikUit? Laat ons dan weten waarom jij graag zou willen winnen en maak kans!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met KlikAanKlikUit.

Delen