100%NL Magazine Bicibo fietskrat
Delen

GESLOTEN: Dit te gekke en hippe Bicibo fietskrat!

Deze winactie is gelosten.

Ben jij het ook zo zat om telkens weer je spullen mee te sjouwen op de fiets? Dan is dit te gekke fietskrat van Bicibo echt iets voor jou!

Bicibo fietskrat

Dit hippe fietskrat van Bicibo is een ruim krat, perfect voor op de fiets! Geef je fiets een eigen uitstraling met dit te leuke krat.

Het sjouwen en slepen met zware spullen op de fiets is verleden tijd, want het fietskrat is gemakkelijk te bevestiging op een voordrager. Handig om alle spullen mee te vervoeren of gewoon als fashion statement. Één ding staat vast: met dit fietskrat val je op!

Meerdere kleuren beschikbaar

Rode lippen, strepen en stippen.. Het lips fietskrat van Bicibo is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: Rood, wit of zwart. Welke kleur heeft jouw voorkeur?

Wil jij er zeker van zijn dat jij binnenkort de eigenaar bent van dit te gekke fietskrat? Je shopt hem hier, nú met 25% korting! Leuk om te geven, of om te krijgen met de feestdagen. 😉

Doe mee en WIN!

Meedoen is hartstikke simpel! Wat moet je doen om kans te maken? Like de Facebookpagina en de Instagrampagina van deleuksteshop.nl en vul onderstaand formulier in.

Wie weet ben jij dan binnenkort de gelukkige winnaar!

Delen