100%NL Magazine Adventsweek Birth Bear
Delen

GESLOTEN: een gepersonaliseerde Birth Bear t.w.v. €129,95

Deze winactie is gesloten.

Met de 100%NL Adventsweek tellen we feestelijk af naar Kerstmis: nog 4 dagen! Met vandaag kans op een gepersonaliseerde Birth Bear ter waarde van €129,95!

Birth Bear

De Birth Bear is een prachtige, handgemaakte teddybeer. Maar het is niet zomaar een teddybeer! Deze unieke beer staat gelijk aan de lengte en het gewicht van jouw baby. Een beer die je voor het leven lang met je mee draagt en met stip het allermooiste kraamcadeau wat je iemand kunt schenken.

Iedere Birth Bear wordt met veel liefde met de hand gemaakt. Iedere baby is uniek, dus is ook iedere Birth Bear uniek. Geef de lengte en het geboortegewicht van je baby door, kies vervolgens een kleur strik en maak de keuze of je de naam en/of geboortedatum op de poot geborduurd wil hebben. Vervolgens wordt jouw persoonlijke Birth Bear gemaakt en ontvang je deze binnen 15 werkdagen.

Éxtra leuk: bij de ontvangst van je Birth Bear ontvang je ook een geboortecertificaat met de exacte gegevens van jouw baby en een unieke code van je Birth Bear. Dit wil toch iedereen?

Wil jij ook een gepersonaliseerde Birth Bear? Je shopt hem hier!

WIN!

Wil jij kans maken op deze geweldige prijs? Laat dan hieronder je gegevens achter en maak kans! Succes!

Delen