100%NL Magazine Spookslot
Delen

GESLOTEN: Het griezelige en spannende bordspel Spookslot!

Deze winactie is gesloten.

Het is vandaag de griezeligste dag van het jaar: Halloween! Doe nu mee met deze te gekke winactie en maak kans op het spannende bordspel Spookslot!

Het bordspel Spookslot

Spookslot, wie kent het niet? Dit griezelige familiespel was in de jaren 80 immens populair en het meest gespeelde familiespel!

De klassieke Spookslot zoals vanouds is in een nieuw, 999 Games – variant gestopt! Spookslot is een spannend ontsnappingsspel, dat zich afspeelt in een zelf in elkaar te zetten 3D-kasteel met bewegende valstrikken en rollende kogels.

Lukt het jou te ontsnappen?

Er gaan al jaren geruchten over vreemde gebeurtenissen in het kasteel. Jullie gaan als paranormale detectives op onderzoek uit. En wat blijkt, het is allemaal waar. Jullie wekken per ongeluk een op wraak belust spook, die achter jullie aangaat. Jullie proberen zo snel mogelijk uit het spookslot te ontsnappen, maar overal blokkeren valstrikken jullie route. Bereik jij als eerste de uitgang?

Om beurten werp je de dobbelsteen en plan je de beste route richting de uitgang. Kom je echter op een veld in de gevarenzone, dan komt het spook in actie en activeert het één van de vele valstrikken. Word je door een kogel geraakt of door de boekenkast omver geschopt? Dan doe je van schrik een paar stapjes terug!

Doe mee & win!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met fs Agency

Delen