100%NL Magazine Ceer's drinks
Delen

GESLOTEN: een fles alcoholvrije gin van Ceder’s Pink Rose!

Deze winactie is gesloten.

Laat je betoveren door de smaakvolle, alcoholvrije gin: Ceder's Pink Rose!

Ceders’ Drinks

Ceder’s is een heerlijk gedistilleerd alcoholvrij alternatief voor gin. Het is gemaakt met premium ingrediënten uit het Cederberg-gebergte in Zuid-Afrika en bestaat in 3 verschillende smaken: Crisp (komkommer -munt), Rose (Roos – hibiscus) en Wild (kruidnagel). Mix in een glas 1/3 Ceder’s samen met 2/3 tonic en zo ontvang je een heerlijke, verfrissende en alcoholvrije mocktail!

Ceder’s Pink Rose

Een nieuw kleurrijk én non-alcoholisch alternatief voor gin: Ceder’s Pink Rose. Misschien ken je de Ceder’s Crisp al, maar deze is nóg specialer: een onweerstaanbare mix van klassieke gin botanicals waaronder jeneverbes, gecombineerd met subtiele noten van roos en zoete hibiscus.

Door de botanicals los van elkaar te distilleren en daarna te mixen krijg je een hele bijzondere mix van heerlijke verfrissende smaken die perfect tot zijn recht komen in combinatie met premium tonic. Als garnering kan je frambozen en munt toevoegen. Daarnaast is Ceder’s Pink Rose van zichzelf roze, dus ziet je Ceder’s & Tonic er ook nog eens leuk uit!

WIN!

Wil jij heel graag proeven van Ceder’s Pink Rose? Doe dan snel mee met deze te gekke winactie en wie weet ben jij binnenkort de winnaar!

100%NL Magazine

Delen