100%NL Magazine blazer Jeans Centre
Delen

GESLOTEN: een chique blazer om in te stralen!

Deze winactie is gesloten.

Met deze chique blazer heb jij een parel in handen en tover je iedere outfit om tot een oogverblindende look!

LEONTIEN & INDY x Jeans Centre

Zacht, chic, comfortabel en stijlvol. Dat zijn de woorden die de nieuwe LEONTIEN & INDY collectie van Jeans Centre omschrijven. Van loose fit pantalons, tot oversized sweaters en multifunctionele topjes. Alle key pieces komen in trendvolle kleuren die in elke herfstgarderobe thuishoren. Laat je naast eyecatching kleuren inspireren door de prachtige stoffen, flatterende silhouetten en casual-chique looks.

Of je nu een zakenlunch, sportieve wandeling of verjaardagsfeest op de agenda hebt staan: met de key pieces uit de collectie creëer je looks voor elke gelegenheid. Combineer de collectie-items met elkaar of andere parels uit je eigen garderobe. Wat dacht je van het powerpak met een mooi paar hakken of stoere sneakers? Zowel jonge als volwassen vrouwen maken een fashion-statement met de LEONTIEN & INDY x Jeans Centre collectie! De collectie is vanaf 15 september verkrijgbaar bij Jeans Centre!

WIN!

Deze chique blazer is de absolute topper van de collectie. Maak binnen een handomdraai een outfit om nooit te vergeten! Wil jij kans maken op deze prachtige blazer? Doe dan snel mee aan deze winactie!

Delen