GESLOTEN: een paar compressiekousen naar keuze van Sockwell!
Delen

GESLOTEN: een paar compressiekousen naar keuze van Sockwell!

Deze winactie is gesloten.

Voor de échte wandelaars zijn goede compressiekousen essentieel! Wil jij kans maken op een paar compressiekousen van Sockwell naar keuze? Doe dan snel mee!

Compressiekousen van Sockwell

Nu het zonnetje zich steeds vaker laat zien pakken we steeds vaker onze wandelschoenen om erop uit te gaan. Genieten van de natuur en al het moois wat de wereld ons te bieden heeft. Maar…vergeet je je compressiekousen niet aan te trekken?

Het dragen van compressiekousen tijdens een lange wandeling heeft heel veel voordelen. Zo verbeteren compressiekousen de bloedcirculatie in je benen waardoor deze minder snel verzwaard of vermoeid zullen aanvoelen. Een paar compressiekousen van Sockwell zijn voor de echte wandelaars onmisbaar!

Sockwell heeft een uitgebreide collectie sokken met compressie die je ondersteunen tijdens een dagje uit. En wie nu denkt aan suffe sokken heeft het helemaal mis. Ze zijn trendy en stijlvol, verkrijgbaar in de leukste kleurtjes en printjes. Bovendien zijn ze vervaardigd van een unieke materialencombinatie met de fijnste merinowol en bamboe of alpacawol. Dit maakt Sockwell sokken antibacterieel en heel comfortabel om te dragen. Je voeten blijven droog en aangenaam op temperatuur, ook tijdens de warmere lentedagen.

De Nijmeegse Vierdaagse

Van 18 juli tot en met 21 juli 2023 vindt het grootste wandelspektakel van Nederland weer plaats: de Nijmeegse Vierdaagse! Met ruim 45.000 deelnemers van over de hele wereld is het een hele happening!

De deelnemers kunnen kiezen uit drie verschillende afstanden: de 30 km, de 40 km of de 50 km. Ben of ken jij iemand die binnenkort deelneemt aan de Nijmeegse Vierdaagse? Dan komt deze winactie als geroepen!

WIN!

Bij ons maak je nu kans op een paar compressiesokken van Sockwell naar keuze t.w.v. €32,50! Hoe te gek is dat?

Wat moet je doen om kans te maken?

Wij nemen contact op met de winnaar. Heel veel succes gewenst!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Sockwell

Delen