100%NL Magazine CurverKeter
Delen

GESLOTEN: een superhandige set van Curver Handy+ opbergboxen!

Deze winactie is gesloten.

Wil jij kans maken op de allerhandigste opbergboxen die er maar bestaan? Dat kan! Doe snel mee met deze te gekke winactie om kans te maken.

Door de jaren heen verzamelen we steeds meer spullen en vinden we het moeilijk om spullen weg te gooien. Waarom ook, als je het ook kunt bewaren voor later? Wat essentieel is om het overzicht te bewaren zijn natuurlijk goede, en handige opbergboxen. Nou dat komt goed uit, want in samenwerking met Curver mogen wij een set weggeven met 3 superhandige Curver Handy+ opbergboxen!

Al die schoenen waar je maar geen afscheid van kunt nemen passen hier perfect in. Of wat dacht je van al je kerstpullen? Opruimen was nog nooit zo gemakkelijk én leuk om te doen! In de set vind je drie opbergboxen van 15L, 20L en 35L. Alle boxen zijn in de kleur milky wit beschikbaar. De boxen hebben niet voor niets de naam Handy+, door de rechte binnenzijden en de afgeronde hoeken zijn ze gemakkelijk schoon te maken én ze zijn ook nog eens makkelijk op te stapelen. Daarnaast zijn ze gemaakt van 100% gerecycled kunststof. De boxen zijn verkrijgbaar bij de Blokker en online!

Wil jij kans maken op deze te gekke set? Doe dan snel mee met deze leuke actie!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Curver

Delen