100%NL Magazine Zinzi horloge
Delen

GESLOTEN: een stijlvol dameshorloge van Zinzi!

Deze winactie is gesloten.

De dameshorloges van Zinzi zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit én helemaal in de stijl van nu. Maak nu kans op een prachtig dameshorloge van Zinzi. Voor welk horloge ga jij?

ZINZI Roman horloge (links op de afbeelding)

Met zijn geheel stalen kast in geelgoudkleur van 34mm oogt dit horloge trendy op de dunnere pols. En de sierlijke romeinse cijfers geven de wijzerplaat een tijdloos karakter. Voorzien van een donkerblauwe parelmoer wijzerplaat en bezet met witte zirconia’s op de uur-aanduiding. Het extra dunne Japanse uurwerk met datum en de platte ronde geelgoudkleurige stalen kast (34mm) zorgen voor een elegante maar fashionable look. De stalen geelgoudkleurige meshband is eenvoudig te verwisselen door het handige schuifsysteem aan de achterkant. 5atm waterbestendig (tegen regen en spatwater) en met sterk mineraal glas. Want kwaliteit staat bij Zinzi voorop.

ZINZI Julia horloge (rechts op de afbeelding)

De JULIA watch is het nieuwste stijlvolle dameshorloge van Zinzi. Voorzien van een donkerblauwe parelmoer wijzerplaat, met stijlvolle goudkleurige romeinse cijfers en goudkleurige stalen band met chique clip-sluiting. Natuurlijk met de bekende Zinzi touch ontworpen: het extra dunne Japanse uurwerk en de ronde stalen goudkleurige kast (34mm) zorgen voor een fashionable look. Leuk detail: de seconde wijzer met een subtiel hartje. Ook 5atm waterbestendig (tegen regen en spatwater) en met sterk mineraal glas.

Delen