100%NL Magazine De Schippers van de Kameleon
Delen

GESLOTEN: Vrijkaartjes voor de familiefilm De Kameleon en Kameleondorp in Terherne!

Deze winactie is gesloten.

Vanaf 30 juni is de nieuwe familiefilm De Kameleon aan de ketting te zien in alle bioscopen. En jij kunt nu kans maken op vrijkaartjes voor de film De Kameleon én vrijkaartjes voor Kameleondorp in Terherne!

Familiefilm De Kameleon

Binnenkort verschijnt de familiefilm De Kameleon aan de ketting in de bioscopen. De klassieker onder de kinderfilms krijgt weer een vervolg. De film vertelt een derde verhaal over de boerenfamilie. Een film vol avontuur en heldenacties.

De film

Dit keer krijgt de tweeling het wel erg zwaar als van rijkswegen wordt besloten dat de Kameleon “aan de ketting” moet. Immers, die prachtige en supersnelle boot van de broers draait op diesel en dat is verboden. Op hetzelfde moment worden er bij een Zorgboerderij in de buurt van het dorp Lenten een groot aantal dode dieren aangetroffen; en een jongen met een verstandelijke beperking Nando die beweert dat hij de dader is. Daar geloven Hielke en Sietse helemaal niets van… en samen met het punkmeisje Jossie zoeken ze naar de echte misdadigers.

Kameleondorp in Terherne

Wanneer je mee doet met de winactie maak je niet alleen kans op vrijkaartjes voor de familiefilm De kameleon, maar ook nog eens op kaartjes voor Kameleondorp in Terherne! Het Kameleondorp is een attractiepark in het Friese plaatsje Terherne wat geheel gewijd is aan de boekenserie en films van De Kameleon. Hier kun je ravotten, genieten van de natuur en natuurlijk varen net als de schippers van de Kameleon!

WIN!

Doe mee en maak kans! Met wie zou jij graag naar de film De Kameleon aan de ketting en Het Kameleondorp willen? Laat het ons weten en maak kans op kaartjes voor het hele gezin!

Delen