100%NL Magazine Fletcher Hotels
Delen

GESLOTEN: Een overnachting met luxe diner op de kamer van sterrenrestaurant De Kromme Dissel!

Deze winactie is gesloten.

Altijd al eens luxe en klasse willen ervaren van een diner uit een sterrenrestaurant met een Michelinster? Doe dan snel mee met deze te gekke winactie en maak kans op een overnachting met luxe diner van sterrenrestaurant De Kromme Dissel!

Een unieke prestatie in Nederland… Vier het mee!

Sterrenrestaurant De Kromme Dissel heeft voor het 50ste jaar op rij een Michelinster toegewezen gekregen. Dit is een unieke prestatie in Nederland want nog nooit eerder slaagde een Nederlands restaurant erin om zoveel jaar drager te mogen zijn van die felbegeerde Michelinster.

Dat moet natuurlijk gevierd worden! Maak daarom kans op een unieke 2-daags De Kromme Dissel In Room Dining Special!

Wat houdt de prijs in?

Tijdens het 2-daags verblijf in het Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland (waar De Kromme Dissel onderdeel van is) heb je alle tijd om de prachtige natuur in de omgeving te ontdekken. Het hotel is omringd door de bossen van de Veluwe en ligt vlakbij Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Vervolgens kun je bij terugkomst in de hotelkamer genieten van een ware smaakbeleving. Met een culinair 4-gangen diner vanuit Restaurant De Kromme Dissel worden je smaakpapillen intens geprikkeld!

Na een heerlijke overnachting kun je rustig ontwaken tijdens een uitgebreid ontbijt, waar je het aan niets zal ontbreken.

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Fletcher Hotels

Delen