100%NL Magazine Humphrey's
Delen

GESLOTEN: Een diner voor 2 bij Humphrey’s en geniet van een bourgondische avond!

Deze winactie is gesloten.

Ben jij ook zo toe aan een avondje genieten van overheerlijk eten, een gezellige ambiance en vriendelijke bediening? Doe dan mee met deze te gekke winactie en maak kans op een diner voor 2 bij Humphrey's in een vestiging naar jouw keuze!

Good food, good mood

Het concept van Humphrey’s is simpel; Bourgondisch eten waar je je goed bij voelt. Uitgebreid genieten van een driegangenmenu voor € 32,95 – inclusief ambachtelijk brood en heerlijke bijgerechtjes. Naast de klassiekers, zoals de carpaccio, de mixed grill en de tiramisu, staan er elk seizoen verrassende nieuwe seizoensgebonden gerechten op de kaart. En nu ze weer open zijn, kun je eindelijk de winterkaart proeven. Misschien zelfs voor nop, want wij mogen een driegangendiner bij Humphrey’s voor twee personen weggeven (exclusief drankjes).

Cocktails nippen alsof je in Parijs bent

Niks zo gezellig als met een voldaan gevoel nog even natafelen, al dan niet onder het genot van een cocktail. Ook daar is Humphrey’s dé plek voor. Het nieuwe interieur is kleurrijk en warm, met veel groen en knusse hoekjes. Denk aan een Parijs’ grand café en je snapt de sfeer.

Coming soon, een nieuwe Humphrey’s

Eind april is de opening van een nieuwe Humphrey’s in Thorn op Parc Maasresidence. Een prachtige locatie in hartje Limburg aan de Maasplassen met uitzicht op de jachthaven. Het restaurant bevindt zich op loopafstand van het authentieke witte stadje Thorn. Kom snel een kijkje nemen en beleef  het ultieme vakantiegevoel!

WIN!

Wil jij binnenkort genieten van een heerlijk diner met je lover, een vriend(in), familielid, buurvrouw of kennis en voelt vandaag als jouw geluksdag? Doe dan snel mee met deze te gekke winactie! Laat hieronder je gegevens achter en maak kans!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Humphrey's

Delen