GESLOTEN: Maak kans op kaartjes voor het hele gezin voor de Dino Fabriek!
Delen

GESLOTEN: Maak kans op kaartjes voor het hele gezin voor de Dino Fabriek!

Deze winactie is gesloten.

Maak nu kans op kaartjes voor het hele gezin voor de Dino Fabriek in Utrecht!

Dino Fabriek

Heb jij een zoon of dochter die een groot fan is van dino’s? Dan is de Dino Fabriek een uitje die je niet mag missen dit jaar! In Utrecht staan namelijk 60 metersgrote dino’s gemaakt van miljoenen steentjes. Hier dompel je je onder in de wereld van de dinosaurussen onder leiding van Professor Diffeloor en wandel door verschillende ruimtes om meer te weten te komen over deze eeuwenoude dieren.

Ontdek en leer

Ontdek pootafdrukken van dino’s, afgravingen, doe mee met alle activiteiten en leer meer over dino’s op een speelse manier. Met behulp van een doe-tocht wandel je door meerdere indrukwekkende ruimtes waarbij er een unieke dertig minuten durende theatershow te zien is. Een unieke beleving voor jong en oud!

Gezinsuitje

De Dino Fabriek bevindt zich in een honderd jaar oude fabriek in Utrecht: DeFabrique. Een perfecte locatie voor deze bijzondere expositie en theatershow. Ben jij ook enthousiast geworden over deze geweldige expositie? Bestel dan hier je kaartjes of doe mee met onze winactie. Laat hieronder weten waarom jij graag een dagje in de Dino Fabriek wil vertoeven en maak kans op kaartjes voor het hele gezin!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Kibeco.

Delen