GESLOTEN: het favoriete boek van de sterren ‘Een Beetje Bio’!
Delen

GESLOTEN: het favoriete boek van de sterren ‘Een Beetje Bio’!

Deze winactie is gesloten.

Hoe lang is het geleden dat de tranen van je wangen biggelden na het lezen van een boek? En dat bedoelen we dan in de goede zin van het woord! Het boek ‘Een Beetje Bio’ van Adriaan Veerman wordt zelfs geprezen door meerdere BN’ers. En jij kunt kans maken op een exemplaar!

Patty Brard, Bas Smit, Nick Schilder, Monique Smit, Tanja Jess, Jan Smit, Tim Douwsma, allemaal hebben ze een ding gemeen. Ze zijn allemaal het boek ‘Een Beetje Bio’ aan het lezen. Bas Smit leest vooral in bad en geeft toe geen lezer te zijn, maar dit boek toch wel heel erg leuk te vinden. Naamgenoot Jan Smit heeft ook moeten gieren van het lachen om het boek en Patty leest het boek onder de kerstboom.

‘Een Beetje Bio’ is een semi-autobiografie over het leven van schrijver Adriaan Veerman. Zijn boek wordt door boeken recensent Ronald van der Laar als volgt beoordeeld:

‘In een vijftigtal columnachtige verhaaltjes beschrijft auteur Adriaan Veerman zijn persoonlijke levenservaringen. Op zeer humoristische en plastische wijze schetst hij wat hij zoal heeft meegemaakt. De veelal herkenbare situaties worden in snelle en puntige bewoordingen geschilderd. De schrijfwijze is beeldend en begrijpelijk. Als zodanig is het boek toegankelijk voor een breed publiek, van jong tot oud en van lezers tot niet-lezers.’   

Een mooi cadeau voor de feestdagen in dit jaar wat wel een beetje humor kan gebruiken. Je kunt het boek nu kopen zonder verzendkosten voor € 14,95 (normaal € 21,95) op www.afonte.nl

Laat ons weten wat jouw meest favoriete boek ooit is en maak kans op dit hilarische boek!

Delen