100%NL Magazine Patty Brard
Delen

GESLOTEN: Een pakket vol met producten uit de feestdagencollectie van Patty Brard!

Deze winactie is gesloten.

Vorige week werd de feestdagencollectie van Patty Brard bij Kruidvat gelanceerd en vanaf gisteren lagen de producten in de winkels. En het gaat hard! De collectie is online al zowat uitverkocht en ook in de winkels vliegen de artikelen over de toonbank. Bij ons maak je nu kans op een pakket vol met producten uit deze feestelijke collectie!

Vanochtend vroeg stonden wij speciaal voor jullie (oké, en ook stiekem een beetje voor onszelf) voor de Kruidvat om items te scoren uit de fantastische collectie van Patty Brard! En we hadden geluk, want we hebben nog te gekke items kunnen scoren om zo een fijn pakket voor onze trouwe volgers te kunnen samenstellen.

In dit pakket vind je eigenlijk alles voor de heerlijke feestdagen die eraan zitten te komen. Om te beginnen is alles in panterprint, iets waar wij ontzettend veel van houden. Het kan nooit genoeg! Met de feestelijke kerstballen geef jij je kerstboom alvast een flinke upgrade. Daarna kruip je lekker op de bank en installeer je jezelf onder een plaid met uiteraard: een panterprint. De sokken zorgen voor lekkere warme voetjes. Maak het daarna éxtra gezellig met de Patty Spa Harmony geurkaars en serveer vervolgens je hapjes op de enige echte panterprint-servetjes. Wat je misschien niet ziet op de afbeelding, maar óók nog in het pakket zit zijn een prachtig paar oorbellen van een maantje en een sterretje. Ideaal om je feestoutfit mee af te maken!

Benieuwd naar wat er nog meer te koop is uit deze fantastische collectie? Dat check je hier!

Delen