GESLOTEN: 4x fietsen langs de kust + WIN een arrangement
Delen

GESLOTEN: 4x fietsen langs de kust + WIN een arrangement

Deze winactie is gesloten.

We hebben toch nog een mooie nazomer gekregen! Kom lekker nazomeren op het strand. Dit is hét moment om nog even te genieten van de zon, te (kite)surfen en iets te drinken in een van de gezellige strandtenten. In de Kop van Noord-Holland vind je schone, witte stranden. Dit gebied is omringd door drie totaal verschillende kusten. Stap op de fiets en ontdek de Noordzee-, Wadden- en IJsselmeerkust. Doe ook mee met de winactie en maak kans op een arrangement voor twee!

1 Op de trappers door de zilte lucht – 36 km

Fiets deze route door Den Helder met uitzicht over de Noordzee, door duinvalleien, langs maritieme en culturele historie. Zo kun je kunst in de natuur bekijken bij Kunstproject De Nollen en naar het Atlantikwall Centrum.

2 Genieten op Wieringen – 26 km

Deze fietsroute gaat over het voormalige eiland Wieringen. Je hebt hier prachtige vergezichten over de Waddenzee, het IJsselmeer en de polder. En dat in een glooiend landschap, wat eigenlijk uniek is voor Noord-Holland.

3 Stolpenroute Schagen – 33,5 km

De stolpboerderij is karakteristiek voor Schagen en omstreken. Met deze fietsroute kom je er een heleboel tegen. Vanuit de Westfriese stad Schagen ga je via Sint Maarten, langs alle stolpen, richting het ruige kustgebied.

4 LF Kustroute door de Kop – 65,5 km

Wil je langs de hele Noord-Hollandse kust fietsen? Volg dan de LF Kustroute van Petten naar Den Oever. Je komt langs de kustplaatsen Callantsoog en Groote Keeten, met het breedste strand van de regio. Na Julianadorp aan Zee staat Den Helder je te wachten. Dan door naar Hippolytushoef waar het landschap heel anders oogt. Op het laatste stuk naar Den Oever heb je een prachtig uitzicht op het wad.

Ploeg door het zand

Voel de complete vrijheid en ga fietsen op het strand. Van oktober tot mei mag je de hele dag op het strand fietsen. Van mei tot oktober is het alleen toegestaan voor 10 uur en na 19.00 uur.

WIN een arrangement

Bed & Breakfast Slapen Op Zestien ligt in Hippolytushoef op 600 meter van fietsknooppunt 23. De voormalige boerderij met stallen en manegehal is eigenhandig opgeknapt. Vanuit je slaapkamer kan je de dijk al zien liggen en de route die je zal leiden over het mooie Wieringen.

Maak kans op een volledig verzorgd arrangement voor twee personen die bestaat uit:

  • 2 overnachtingen met ontbijt bij B&B Slapen Op Zestien in Hippolytushoef
  • 1x diner incl. 2 drankjes bij restaurant Onger de Kukel in Hippolytushoef
  • Gratis fietsenstalling

Kans maken? Ga naar fietsenindekop.nl en laat je gegevens achter en ontdek alle fietsroutes en afstaptips.

 

 

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Holland Boven Amsterdam.

Delen