100%NL Magazine Foreo
Delen

GESLOTEN: Upgrade je skincare routine met de Foreo Luna Play Plus 2!

Deze winactie is gesloten.

Geef je skincare routine een dikke upgrade met de nieuwe reinigingsborstel Foreo Luna Play Plus 2!

Hygiëne voorop!

De meest hygiënische reinigingsborstel van dit moment is hier: de Foreo Luna Play Plus 2! Een kleine waarschuwing: na het gebruik van deze reinigingsborstel wil je nooit meer anders! Gebruik hem dus op eigen risico. 😉

De Luna Play Plus 2 is voorzien van FOREO’s gepatenteerde T-Sonic™ pulsaties (8.000 per minuut). Het klinkt ingewikkeld, maar dit zorgt ervoor dat 99,5% van vuil, olie, zweet en make-up resten verwijderd worden voor een zichtbare frisse en stralende huid. De T-Sonic™ pulsaties zorgen daarnaast ook nog eens voor een betere opname van de huidverzorgingsproducten. Een win win situatie!

Hartstikke handig

Ook goed om te weten: de reinigingsborstel kan maar liefst 600 keer worden gebruikt zonder op te laden met het gebruik van batterijen, en is niet USB oplaadbaar. De reinigingsborstel is net als alle andere LUNA producten waterbestendig. Ideaal dus voor als je hem wilt gebruiken onder de douche. Dankzij het kleine formaat is deze nieuwste reinigingstool gemakkelijk om mee te nemen en daardoor perfect voor vakanties!

Kies jouw kleur

Natuurlijk willen we een reinigingsborstel die het beste uit jouw huid haalt, maar het oog wil ook wat! De Luna Play Plus 2 is verkrijgbaar in drie vrolijke kleuren: de Mint For You!, Piece-of-Cake en I-Lilac-You!

Delen